Zinde Mağaza | Facebook kızlar ilk 100 kişiye hediye var
yaptım canım ama kaldırdılar ben mi yanlış görüyorum?
yaptım canım ama kaldırdılar ben mi yanlış görüyorum?
Zinde Mağaza | Facebook kızlar ilk 100 kişiye hediye var
Zinde Mağaza
Kazanan sayısı 100 kişiye ulaştığı için ileti kaldırılmıştır. Tebrikler!! Saat 15:00 itibariyle yeni dalga HEDİYE YAĞMURU başlayacaktır.
sonucu bekliyoruz
Sağol tuanabasar, senin sayende kazandım. İletişim bilgilerimi istediler şimdi.
canım güle güle kullanmail mi yolladılar :44:
yok faceden mesaj atıp telefonumu istediler. tekrar teşekkürler
canım güle güle kullanmail mi yolladılar :44:
Ülker Çikolata - Ülker'in Ünlüsü | Facebook 8 arkadaşınızı eklemeniz gerekiyor 8 arkadaş lazımmmmm özele mesaj atın kampanyaya katılalımmm
03.08.2010 tarihine kadar 5.000 kişiyi geçemez miyiz ?
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Bikini kazananları açıklıyoruz! - Pudra.com
Sevgili Pudra.com okuyucuları, sizi mutlu edeceğini düşündüğümüz yeni bir hediye kampanyası daha yapıyoruz. Bu yazın en moda bikinilerinden birine sahip olmak ister misiniz? Cevabınız evet ise, yapmanız gereken çok basit: Sorumuzu bilin, hediyeyi alın!
Kampanyamız 5 gün boyunca devam edecek. Her gün 2 kişi (sorduğumuz soruya doğru cevap veren 25. ve 50. kişi) hediye kazanacak. Hediyelerini aynı gün içerisinde değiştirme kartı ile birlikte kendilerine göndereceğiz.
Cevaplarınızı bilgi@pudra.com adresine bekliyoruz. Mailinize açık posta adresinizi ve telefon numaranızı yazmayı unutmayın!
İşte ilk sorumuz:
Türkiye'de ıslanmayan bikiniyi ilk hangi marka üretti?
Pepsi Türkiye'nin Fotoğrafları - Duvar Fotoğrafları | Facebook
Pepsi ile kurduğun en güzel sofranın fotoğrafını çek, Pepsi Ramazan Albümü’nde yerini al, Ramazan boyunca birbirinden güzel hediyeleri kap!
Kızlar Philips'in sitesinde hani kampanya vardı 80.yıl 80 hediye posta gazetesinde açıklanacaktı bakan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?