- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
kızlar,sizlere sonuç linklerini yazarken adese'nin 100 anneye braun epilasyon aleti listesine de baktım..bir de ne göreyimmmmmmmm:)))
aman allahım aylar sonra ismim:)))))))
yaşasınnn..anneler gününde birşey yok derken,şimdi braun epilasyon aleti kazanmışım..çok mutlu oldum:))
darısı herkesin başına inşallah..
kendimi noter baş katibi gibi hissettim bir an,sonuçlar..kazananlar derken:)))
hepimize iyi geceler:)))
şimdilik bendeki sonuçlar bu kadar:))
yarına daha çok belli olacak olan var..
görüşürüz.
kızlar,sizlere sonuç linklerini yazarken adese'nin 100 anneye braun epilasyon aleti listesine de baktım..bir de ne göreyimmmmmmmm:)))
aman allahım aylar sonra ismim:)))))))
yaşasınnn..anneler gününde birşey yok derken,şimdi braun epilasyon aleti kazanmışım..çok mutlu oldum:))
darısı herkesin başına inşallah..
kendimi noter baş katibi gibi hissettim bir an,sonuçlar..kazananlar derken:)))
hepimize iyi geceler:)))
şimdilik bendeki sonuçlar bu kadar:))
yarına daha çok belli olacak olan var..
görüşürüz.
tbr bu yarışmaya katılmadım görmemişim ,çoğu kampanyacı kazanmışarkadaşlar bu yarışmaya aranızda katılıp kazanamayan varsa aynı kişiler yazılmış dikkat edin hatta kızlık soyadı ile bile kazanmış 2 şer kez liste acemice hazırlanmış
Avon açıklanmadı demi kızlar. Bari o çıksın yaaa
Çıkar canım benim. Çok istiyorsan çıkar inşallah.Benim pek ümidim yok.Her gün yapmadım sanırım.Sıkılıyorum bir süre sonra her gün olan şeylerden.İnşallah hepimiz kazanırız. Her gün 50 kişiydi. Şans çok yani.
Bugün birşeyi fark ettim. Bir sürü şey kazandım ama hepsinin parası fazla fazla çıktı benden. Taşınırken fotoğraf makinamız çalındı. Günahları boynuna taşıyanlar çaldı sanırım. Geçen ay eğitime gittim ya uçak biletimi yanlışlıkla mailden sildim. Muhasebe de şimdi onu istiyor. Yine gitti 210 TL .
KOSKOCA anneler günü için 100 yarışmaya katıldım sadece EVİM TEKSTİL diye bi siteden 30 tl çek kazandım. ki şartlarında olmamasına rağmen 100 tl ve üzeri dediler. bugün aradım olur mu öyle şey diye..yok bi blogcu kadın yönetici olarak atanmış da o yapmış da. iptal etmişler..falan filan.. ŞİKAYET VAR sitesine yazdım..ama bişey çıkmaz sanırım. çok sinirliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?