Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

süper..güle güle kullan cnm.. :)

tbr bu yarışmaya katılmadım görmemişim ,çoğu kampanyacı kazanmış arkadaşlar bu yarışmaya aranızda katılıp kazanamayan varsa aynı kişiler yazılmış dikkat edin hatta kızlık soyadı ile bile kazanmış 2 şer kez liste acemice hazırlanmış

evet ben de farkettim

bu anneler gününüde hem kendim hem annem hemde kaynanam için eli boş döndüm hiç bişi kazanamadım,katılmadıgım görmedigm yarışmalar da olmuş özellikle 100 kişiye verilen yarışmaya katılamadıgım icin üzüldüm.artık iyice keyfim kactı eleyerek katılcam yarışmalara her önüme gelene katıldım da ne oldu sonuc sıfır

Avon açıklanmadı demi kızlar. Bari o çıksın yaaa

Çıkar canım benim. Çok istiyorsan çıkar inşallah.Benim pek ümidim yok.Her gün yapmadım sanırım.Sıkılıyorum bir süre sonra her gün olan şeylerden.İnşallah hepimiz kazanırız. Her gün 50 kişiydi. Şans çok yani.

Bugün birşeyi fark ettim. Bir sürü şey kazandım ama hepsinin parası fazla fazla çıktı benden. Taşınırken fotoğraf makinamız çalındı. Günahları boynuna taşıyanlar çaldı sanırım. Geçen ay eğitime gittim ya uçak biletimi yanlışlıkla mailden sildim. Muhasebe de şimdi onu istiyor. Yine gitti 210 TL .

Ay geçmiş olsun,kötü olmuş.Şanslı derken nazar mı değdi acaba? Bir kurşun döktür bence.uçak bileti için belki başka türlü halledebilrsin.Uçuş kayıtları saklanıyor sanırım.Bir arayıp sor. Belki gönderirler kaydını.

KOSKOCA anneler günü için 100 yarışmaya katıldım sadece EVİM TEKSTİL diye bi siteden 30 tl çek kazandım. ki şartlarında olmamasına rağmen 100 tl ve üzeri dediler. bugün aradım olur mu öyle şey diye..yok bi blogcu kadın yönetici olarak atanmış da o yapmış da. iptal etmişler..falan filan.. ŞİKAYET VAR sitesine yazdım..ama bişey çıkmaz sanırım. çok sinirliyim..

ne kadar akıllılarmış öyle...30 lira çek veriolar, 100 liralık alışveriş yaptıracaklar... bari bi kampanya yapıosun doğru düzgün yap...
sinirlenmekte haklısın...
daha açıklanmayan bi sürü yarışma sonucu var cnm.. umudunu kesme hemen...

Son düzenleme:
kızlar bana nescafe süper ikiliden bakın ne geldi çok mutlu oldum ya
ay resim ekleyemiyorum ama eklicem kızlar bir sorun var sitede sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…