hiç yarışma yokmu oyunlu .. canım çok sıkılıyor anneler gününde hiçbirşey kazanamadım
Kızlarrr başım çatlıyo ağrıdan hemde çok sinirliyim. Kime derseniz onuda bilmiyorumErkek paketi dün maç skorunu bilen iki kişiye hediye çeki veriyodu rica etsem bakar mısınız. Kociş var mı benim. Bu arada arnica , ar yıldız falan açıklandı mı acep?
https://www.....................php...39984523.48292.194727673898933&type=1&theater
hemen yarışmanın altında beğendim paylaştım yazanların arasında kazanan isim yazılı
KOSKOCA anneler günü için 100 yarışmaya katıldım sadece EVİM TEKSTİL diye bi siteden 30 tl çek kazandım. ki şartlarında olmamasına rağmen 100 tl ve üzeri dediler. bugün aradım olur mu öyle şey diye..yok bi blogcu kadın yönetici olarak atanmış da o yapmış da. iptal etmişler..falan filan.. ŞİKAYET VAR sitesine yazdım..ama bişey çıkmaz sanırım. çok sinirliyim..
tbr bu yarışmaya katılmadım görmemişim ,çoğu kampanyacı kazanmışarkadaşlar bu yarışmaya aranızda katılıp kazanamayan varsa aynı kişiler yazılmış dikkat edin hatta kızlık soyadı ile bile kazanmış 2 şer kez liste acemice hazırlanmış
slm kızlar ..
bende dün ve bugün açıklanan hiçbirşeyde yokum..en çokta o kadar kafa patlatıp yazdıklarımdan kazanamadığıma üzülüyorum..kazananların mesajlarınıda hiç beğenmiyorum.
özellikle twitter da saçma sapan cümleler kazanıyor,anlamadım gitti..bundan sonra bende saçmalıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?