- 16 Mart 2009
- 863
- 15
- 118
kızlar mail'lerinizi kontrol edin carrefoursa karşıyaka kahve tepsisi kazandınız mesajı gönderiyor...
face yada telefon ederek irtibada geçin yardımcı olacakarını sanıyorum :)
KOSKOCA anneler günü için 100 yarışmaya katıldım sadece EVİM TEKSTİL diye bi siteden 30 tl çek kazandım. ki şartlarında olmamasına rağmen 100 tl ve üzeri dediler. bugün aradım olur mu öyle şey diye..yok bi blogcu kadın yönetici olarak atanmış da o yapmış da. iptal etmişler..falan filan.. ŞİKAYET VAR sitesine yazdım..ama bişey çıkmaz sanırım. çok sinirliyim..
sonuna kadara haklısın arkadaşım madem öyle şartlarda belirtselerdi ne güzel katılım olsun sayfa fan sayın artsın sonra yaz..firmalarda şaşırdı iyice bende hiçbirşey kazanamadım şansızım iyi tamamda en çok büyük firmaların aklıma gelen uno yatsan gibi firmalar bile oy toplamalı yapıyorlar yarışmaları zaten böyle yarışmalarda hep aynı isimler kazanıyor artık bende sadece kurumsal ve beğenili ve ekstra arkadaş davetine çekiliş vermeyen yarışmalara katılcam az ve öz hem zamanım bana gelir hemde niye kazanmadım diye üzülmem.herkese bol şanslar..
kliksa dan kazandığım porselen kettle geldi bayıldım çok güzelll
ihtiyacım yok kullanmicam şimdilik.Kızımın çeyizine düşünüyorum okumazsa 20 okursa 25 sene sonrasınaEki Görüntüle 708763 Eki Görüntüle 708764 Eki Görüntüle 708765
kızlar mail'lerinizi kontrol edin carrefoursa karşıyaka kahve tepsisi kazandınız mesajı gönderiyor...
kız o zamana kadar benim kettle zaten bozulur ben onu şakasına dedimçok beğendim.:13:.
kıza saklasan demode oldu diye beğenmez sana verir..sen de 20-25 sene kullanmadığınla kalırsın..
oğlana saklasan,gelin kaynanamın bana aldığı şeye bak der, kendi anasına verir
en iyisi sen kullan..
https://www.facebook.com/notes/ülker-ducros/hediyeli-soru-kazanan-listesi-03052013/467531153324639
Merekila bacııııım..
bizimoğlanlar pek hayırlı ..baharat kazandırmışlar bize
https://www.facebook.com/notes/ülker-ducros/hediyeli-soru-kazanan-listesi-03052013/467531153324639
Merekila bacııııım..
bizimoğlanlar pek hayırlı ..baharat kazandırmışlar bize
bende baktım mailime bana gelmemiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?