Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bende birşey kazanamamıştım, biraz önce Aras kargo kitap getirdi :) Allianz sigortadan geldi.
Yüreğinin götürdüğü yere git.
Kelime avından kazanmışım :)

ayıp ayıp..hemen sayfadan beğenimi çektim ben de..

kızlar bu kahve tepsisini nerden alacağız adrese mi gelecek anlamadım mail attım bekliyorum bir de biz bunu hangi yarışmadan kazandık ?

aynen bu yarışma jürileri çok zevksiz heleki dartyde annesini yemek yapmış odasını düzelttirmiş bilmiyorum bunu yazan kazanan arkadaş aramızdanmı ama anne daha anlamlı ifade edilebilirdi bazı yarışmalardada 5.10. kişiler nedense aynı kişiler bunun bir hilesi varsa ve bunu yaparak alıyorlarsa kul hakkına girer resmen ama şansıyla kazanana ne mutlu şansı ona gülmüş
twitter lorealden x3 krem kazandım face anneme kart başka bişeycik yok ,twitterda aslında yarışmanın bir anlamı yok kazanan belli başlı 5-6 isim var günde 4-5 kez kazanıyorlar ,birde çalışan insanlar nasıl yetişiyorlar hepsine anlamıyorum hangi sonuca baksam onların adı firmalar isim yapmış nicklere veriyor kimsenin kazandığında çok şükür gözüm yok ama aynı kişi hergün kazanacağına başka isimlerede gitse daha adil olur yarışmalar

https://www.facebook.com/AvonTurkiye
yeni yarışması oylamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…