GÜNAYDINNNNN SAĞLIK VE MUTLU GÜNLERR
lezita boş çıkıo sürekli bendede
Bugün açıklanacak birşey var mıydı kızlar:44:
kadınlar ne ister geçen haftaki açıklandımı ayın 17 sinde açıklanacak demişlerdi ben bulamadım sonuçları
herkese merhaba,
uzun zamandır sadece okuyorum..hiçbirşeye doğru düzgün katılmaz oldum..depresyona mı girdim ne oldum bilmiyorum..kimseyi ne görmek,ne de kimseyle konuşmak istiyorum..akşamları el ayak çekilince balkonda oturup ağlıyorum,rahatlıyorum..sanırım geçici bir durum..iştahım da bir açıldı..kilo alıp duruyorum..bu aralar yaşamaktan bıktım galiba..
Aaa evet canım açıklamadılar. Dün baktım hatta ikinci yarışma vardı.
açıklamadan 2.yi yapmışlar ben kaçırdım2.yi
Bence bu internet sevdası insanı bunalıma sokuyo. Ben geçen haftaya kadar gözümü açar açmaz bilgisayarı açıyordum yarışmalara bakmak için. Artık o kadar sık bakmıyorum varsa kazandığım gelir elbet , toplu bakıp çıkıyorum herşeye...
canım,sanırım benim de bundan oluyor..sanki hayat durdu..dışardaki işlerimi yaparken ,annemleyken,ailemleyken bile aklım kalıyor burada..hırs değil bu ama..yanlış anlaşılmasın..ne bileyim bakma bağımlılığı diyelim...zaten kullanabileceğim şeylere katılıyorum,herşeye de asla katılmıyorum ama işte herşey batıyor..peki nasıl bir sistem kurdun canım kendine? yani nasıl uzak duruyorsun?
kızlar bende de aynı durum var havalardan galiba
şuan sadece çocuklarla ilgileniyorum ve sürekli gereksiz yere temizlik yapıyorum can sıkıntısından
düzenli dolapların kapaklarını açıyorum çocuklar biraz dağıtıyorlar sonra gidip orayı topluyorum can sıkıntısından
normalde dağıtmalarına hayatta izin vermeyen ben yapıyor bunları
banyoda temizlik yaparken bile pc yi çamaşır makinesinin üstüne taşırdım ara ara bakarım diye o derece yani ama şimdi çantasına kaldırdım kaç gündür ya bi kere açıyorum yada hiçnolcek böylee
hiçbişey yiyesimde gelmiyor
Bende diyete başladımmmm nihayet acil temmuza kadar kilo vermem lazım. Havalardan da olabilir bahar yorgunluğu çöküyo insana... Uğraşacak birşeyler arıyorum kendime el becerimde yokÇok sabırlı biride değilim oturup saatlerce börekte açamam. Nolcak bu halim acaba
Sistem falan kurmadım canım aslında. Sadece bu yarışmaların beni kadar bağladığını günlük hayattan kopardığını fark ettim. Kazandığım şeylerin alınmayacak şeyler olmadığını düşündüm. Sonuçta ev , araba kazanmıyoruz... O yüzden yine katılıyorum yarışmalara ama saatlerce bilgisayara yapışıp kalmıyorum hatta vını takılı unutmuşum kiiii ben asla öyle birşey yapmam
balkonda çamaşırlar var mesela..3 gündür toplamıyorum..eşim de dalga geçiyor..çamaşır bayramı filan mı var,bayrak gibi 3 gündür ipteler diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?