bende eşimle yapabiliorum bunları malesef...
evleneli 5 yıl oldu, bu söyledikleri benim tek başıma yapmam mümkün değil malesef.. yanımda çocuklarım dahi olsa...
bu adam bi gün delirtecek beni ama ne zaman bilmiorum
Çok seviyor demek ki seni!Ay ben gelemem bacım öyle sıkıya, yapı meselesi.Ben severim hem de yalnızlığı.Çıkarım gezerim dolaşırım oturur keyif yapar gelirim.Çok isterse kocamla da gezerim.Zaten o bilir huyumu öyle bana yapma derse ben gider inadına yaparım zaten o yüzden elleşmez bana.Gerçi kocam da sakindir benim.Allah dağına göre kar verir derler ya .Zaten yapamazdım ben delirirdim.Boğa burcuyum fena halde özgürlük takıntım var benim.Kendimi fazla daralmış hissedersem karşımdakinin vay haline! Hemen uzaklaşmak gerek yanımdan.
Canım aslında her yer aynı.Dünyanın en güzel şehrinde oturuyor olsan da günün aynı geçer.Önemli olan bakış açın.Ben hep büyük şehirde yaşadım ben de hiç bilmediğim hiç kimseyi tanımadığım küçük bir şehre gelin geldim.Benim de çok arkadaşım yok.Ama ben seviyorum burayı da.Paris te yaşasam her gün eyfele mi çıkacaktım sanki.Önemli olan sağlıkla huzurla yaşamak.Yoksa en güzel şehirde oturmuşsun ama huzurun yok napacaksın güzelliğini.Huzurlu olduktan sonra her yer sana dünyanın en güzel yeri olabilir.Ama huzurun yok denizin kokusu bile canını yakar.Bence sevgiyle bakın hayata o da sever sizi.Nerde olduğunuzun önemi yok.Önemli olan bulunduğun yeri sevgiyle güzelleştirebilmek.Burda öyle gezilecek sadece bir tane cadde var, hep aynı şeyler var der bazıları ama ben her çıktığımda farklı bakarım farklı şeyler yakalarım.Hatta bana derler ben hiç görmedim sen nasıl gördün diye.Önemli olan bakmak değil farklı bir açıdan bakmak.insanın doğduğu yer değil doyduğu yerdir derler ya kesinlikle yalan
bende başka bi şehre gelin gittim.ama zerre miktar alışamadım.
herkez kendi memleketine özlem çekiyor işte.
Allah hepimize sabır versin canım
böyle sevgi mi olur.. Alahtan ünv gitmiş orası biraz yontmuş.. yoksa tahmin bile edemiorum.. yetiştiği çevre, annesi babası öle görmüş huyu buymuş bla bla bla...
bende çok inatçıyım ama o da fena.. bu böle gitmicek gibi gözüküo ama hakkımızda hayırlısı bakalım..
Canım aslında her yer aynı.Dünyanın en güzel şehrinde oturuyor olsan da günün aynı geçer.Önemli olan bakış açın.Ben hep büyük şehirde yaşadım ben de hiç bilmediğim hiç kimseyi tanımadığım küçük bir şehre gelin geldim.Benim de çok arkadaşım yok.Ama ben seviyorum burayı da.Paris te yaşasam her gün eyfele mi çıkacaktım sanki.Önemli olan sağlıkla huzurla yaşamak.Yoksa en güzel şehirde oturmuşsun ama huzurun yok napacaksın güzelliğini.Huzurlu olduktan sonra her yer sana dünyanın en güzel yeri olabilir.Ama huzurun yok denizin kokusu bile canını yakar.Bence sevgiyle bakın hayata o da sever sizi.Nerde olduğunuzun önemi yok.Önemli olan bulunduğun yeri sevgiyle güzelleştirebilmek.Burda öyle gezilecek sadece bir tane cadde var, hep aynı şeyler var der bazıları ama ben her çıktığımda farklı bakarım farklı şeyler yakalarım.Hatta bana derler ben hiç görmedim sen nasıl gördün diye.Önemli olan bakmak değil farklı bir açıdan bakmak.
Canım aslında her yer aynı.Dünyanın en güzel şehrinde oturuyor olsan da günün aynı geçer.Önemli olan bakış açın.Ben hep büyük şehirde yaşadım ben de hiç bilmediğim hiç kimseyi tanımadığım küçük bir şehre gelin geldim.Benim de çok arkadaşım yok.Ama ben seviyorum burayı da.Paris te yaşasam her gün eyfele mi çıkacaktım sanki.Önemli olan sağlıkla huzurla yaşamak.Yoksa en güzel şehirde oturmuşsun ama huzurun yok napacaksın güzelliğini.Huzurlu olduktan sonra her yer sana dünyanın en güzel yeri olabilir.Ama huzurun yok denizin kokusu bile canını yakar.Bence sevgiyle bakın hayata o da sever sizi.Nerde olduğunuzun önemi yok.Önemli olan bulunduğun yeri sevgiyle güzelleştirebilmek.Burda öyle gezilecek sadece bir tane cadde var, hep aynı şeyler var der bazıları ama ben her çıktığımda farklı bakarım farklı şeyler yakalarım.Hatta bana derler ben hiç görmedim sen nasıl gördün diye.Önemli olan bakmak değil farklı bir açıdan bakmak.
böyle sevgi mi olur.. Alahtan ünv gitmiş orası biraz yontmuş.. yoksa tahmin bile edemiorum.. yetiştiği çevre, annesi babası öle görmüş huyu buymuş bla bla bla...
bende çok inatçıyım ama o da fena.. bu böle gitmicek gibi gözüküo ama hakkımızda hayırlısı bakalım..
Ahhhh bende çoook dertliyim. Benim eşim melek gibidir... Ben uyuyayım diye Allah razı olsun hafta oğlumuza bakar karnını doyurur altını bile temizler. Ama bunlarla bitmiyo işte. Ben bekar hayatımı arıyorum resmen. Eşimle evlendiğimizden beri müzik dinlemeye gitmedik mesela. Şehir farkı büyük sorun yaratıyo. Yemeğinden tut yaşam tarzına kadar. Bunlarda uyuşmayınca acayip zor oluyo.
Kızlar vernelden annem , babam, kayınpederim adına kazanmıştım. Babamın ki gitmiş. Ancak annemle kayınpederimin ki ortada yok. Babam 2. hafta kazanmıştı. Annemle kayınpederim 3. hafta. Kayınpederimin ki gelsinde üstüne yatayımVernelden kazanıpta gelmeyen var mı acep????
Kızlar vernelden annem , babam, kayınpederim adına kazanmıştım. Babamın ki gitmiş. Ancak annemle kayınpederimin ki ortada yok. Babam 2. hafta kazanmıştı. Annemle kayınpederim 3. hafta. Kayınpederimin ki gelsinde üstüne yatayımVernelden kazanıpta gelmeyen var mı acep????
Annemin bir lafı var koca iyi bir şey olsa adı gonca olurdu diye.Siz de o hesap gonca mı arıyorsunuz?? Evlilik zor zanaat ve maalesef kadın daha fazla fedakarlık yapmak zorunda.Her şey rayına oturur, merak etmeyin.Sanırım siz daha yeni evlisiniz.Sonradan alışırsınız.Evlilikte en önemli olan saygıyı asla kaybetmemek.Size saygı duymayan erkek sizi sevemez.Ben ve eşim de çok farklı kültürlerden geliyoruz ama bir nokotada buluşuyoruz.Duygucuğum sanırım senin de eşin doğu taraflarından
yemekleri ve kültürleri yetiştirme tarzları asla bize uymuyor.Ama insan aynı ailede yetiştiği kardeşiyle bile anlaşamıyor bazen.Tamamen bizim aynımız olmasını bekleyemeyiz.Önemli olan farklılıklarıyla bir insanı kabullenme. Ay çok yazdım.Bebişim uyandı.Sohbetinize doyum olmaz.Ben kaçtım.
lezitanın yumurtalarından hediye kazanan varmı ki acep her gün oynuyorum sadece 1 kere anneler günü mesajı denk geldi kandırıyor olmasınlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?