Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şehzadebaşı semti yazdım ama ben yetişene kadar yazan yazmıştı sanırım geç kaldım

ilk 2 soruda doğru cevabı vermek yeterli önemli olan 3. soruda ilk 30a girebilmek. katılım koşullarında öyle yazıyo. ilk 2 soruyo doğru yanıtlayan ve sonrasında 3. soruyu en hızlı yanıtlayan 30 kişi kazanacak yazıyor.

İstemezseniz benim adresimi verin bana gelsin , kaçıdığıma çok üzülmüştüm. Nasıl çözüm ama

soruların zamanını tuturmak çok zor saat 3 den beri sayfayı yeniliyorum 2. soru hala yok :44:

kızlar maggide son soruda ilk 30a girmek lazım digerlerini 1 saat icinde cevaplasanızda oluyor stres yapmayınnn

Yarışmaya katılmak için, Yarışma boyunca hergün saat 15:00 – 16:00 - 17:00’da olmak üzere sorulan 3 adet soruyu yanıtlayın. İlk 2 soruya doğru cevap verdikten sonra 3. soruyu doğru cevaplayan ilk 30 kişi arasına girin ve siz de MAGGI® Ramazan Sepeti kazanın.

Kızlar cevap cidden 1.soruda Şehzadebaşı olcak. Ben Eyüp yazmıştım sildim. Tekrar Şehzadebaşı diye yolladım.. Soru sorulduktan 54 dk sonra değiştirmş oldum. 1 saati geçmedim yani =D Gerçktende denilen doğru katılım koşullarında da yazıyo; 3 soruyada doğru cevap verilmesi gerekiyo fakat sadece son soruda ilk 30'da girmek lazım. İlk 2 soruda sıra önemli değilmş.. Ohh bee

Son düzenleme:
maggide ilk soruyu yanlış yazdım sonra sildim şehzadebaşı yazdım 53 dakkada vermiş oldum sıraamada
2.ciyide 5sn de yazdım
kaldı 3.soruyooo
bekle alllah bekle yaa

benim saatim geri galiba saat 16.00 da 54 tane yorum gözüküyordu :26:

kızlar saatiniz kaç son soruya geç kalmıyım

Kızlar Zindenin şeysinden aradılar şimdi.19tl diyolar.Yani kargo ile vergi bize aitmiş istemedim iptal edin dedim.Haberiniz olsun.Çok kızdım bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…