şehzadebaşı semti yazdım ama ben yetişene kadar yazan yazmıştı sanırım geç kaldım
Kızlar Siyah İnci ülkesi hangisi bilen var mı?
kızlar az önceki zinde magaza yarısmasından eşimde bende argan yagı kremi kazandık. ama kargo ücretliymiş. bide ben sivilcve kremi sanıyordum kırışık kremiymiş.sizce napim alayımmı.yani işime yaramayack olan seyide almak istemiyorum bide kargo istiiolar ikimiznki 10tl oluyo sölimde bari ikisini aynı kutuya koysunlar tek kargo ödeyeyim.bu arada simdide ozon kremi veriolar kazanamayanlarda onu kazanır artık sartlar aynı
ilk 2 soruda doğru cevabı vermek yeterli önemli olan 3. soruda ilk 30a girebilmek. katılım koşullarında öyle yazıyo. ilk 2 soruyo doğru yanıtlayan ve sonrasında 3. soruyu en hızlı yanıtlayan 30 kişi kazanacak yazıyor.
kızlar maggide son soruda ilk 30a girmek lazım digerlerini 1 saat icinde cevaplasanızda oluyor stres yapmayınnn
Yarışmaya katılmak için, Yarışma boyunca hergün saat 15:00 – 16:00 - 17:00’da olmak üzere sorulan 3 adet soruyu yanıtlayın. İlk 2 soruya doğru cevap verdikten sonra 3. soruyu doğru cevaplayan ilk 30 kişi arasına girin ve siz de MAGGI® Ramazan Sepeti kazanın.
Kızlar cevap cidden 1.soruda Şehzadebaşı olcak. Ben Eyüp yazmıştım sildim. Tekrar Şehzadebaşı diye yolladım.. Gerçktende denilen doğru katılım koşullarında da yazıyo; 3 soruyada doğru cevap verilmesi gerekiyo fakat sadece son soruda ilk 30'da girmek lazım. İlk 2 soruda sıra önemli değilmş.. Ohh bee
Canım bi kaç sayfa önce verilmişti
Goldstore : Prlanta, Tek Ta, Yzk, Kolye, Kpe, Altn, nci, Tak, Online, Kuyumcu
ama cevaplarda Tayland yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?