Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kadınlar ne ister den hediye kazananlar nasıl başvurdunuz acaba ben kaçırdım

takip ediyorum yazılarınızı ama sanırım gözümden kaçmış

TUANA tebrikler cnm :)

kızlar az önceki zinde magaza yarısmasından eşimde bende argan yagı kremi kazandık. ama kargo ücretliymiş. bide ben sivilcve kremi sanıyordum kırışık kremiymiş.sizce napim alayımmı.yani işime yaramayack olan seyide almak istemiyorum bide kargo istiiolar ikimiznki 10tl oluyo sölimde bari ikisini aynı kutuya koysunlar tek kargo ödeyeyim.bu arada simdide ozon kremi veriolar kazanamayanlarda onu kazanır artık sartlar aynı

canım kargonun ücretli olduğunu kim söyledi

Kampanya döneminde Facebook'ta IceVillage | Facebook uygulamasına girerek ücretsiz kayıt işlemlerini tamamlayan Facebook kullanıcıları, dondurma çiftliği oyununu oynayabilecek, oyunu oynadıkça tecrübe seviyeleri yükselecektir. Kampanya sonunda 50. seviyeyi tamamlayanlar arasında bu seviyeye en kısa sürede ulaşan 1(bir) kişi, Apple Iphone 4 16 GB cep telefonu ikramiyesi kazanacaktır. 50. seviyeye en kısa sürede ulaşan birden fazla katılımcı olması durumunda oyuna daha önce başlayan katılımcılar ikramiye almaya hak kazanacaktır. Kampanya sonunda 50. seviyeye ulaşan katılımcı olmazsa en yüksek seviyeye en kısa sürede ulaşan 1(bir) katılımcı ikramiye kazanacaktır. Tıkla ve hemen katıl !

Facebook'ta IceVillage | Facebook
21.06.2011
21.08.2011

canım sayfa sahibi yazdı birisi sormuştu kargo sizemi ait diye o da hayır 5tl ödüyorsunuz yazmıs.
bende şimdi kararsız kaldım keşke sivilce kremi olsaydı ya

Kampanya döneminde Facebook'ta IceVillage | Facebook uygulamasına girerek ücretsiz kayıt işlemlerini tamamlayan Facebook kullanıcıları, dondurma çiftliği oyununu oynayabilecek, oyunu oynadıkça tecrübe seviyeleri yükselecektir. Kampanya sonunda 50. seviyeyi tamamlayanlar arasında bu seviyeye en kısa sürede ulaşan 1(bir) kişi, Apple Iphone 4 16 GB cep telefonu ikramiyesi kazanacaktır. 50. seviyeye en kısa sürede ulaşan birden fazla katılımcı olması durumunda oyuna daha önce başlayan katılımcılar ikramiye almaya hak kazanacaktır. Kampanya sonunda 50. seviyeye ulaşan katılımcı olmazsa en yüksek seviyeye en kısa sürede ulaşan 1(bir) katılımcı ikramiye kazanacaktır. Tıkla ve hemen katıl !

Facebook'ta IceVillage | Facebook
21.06.2011
21.08.2011

Favori Facebook sayfasında düzenlenen yarışmada dereceye gir, Favori'den Pırlanta Kazan Tıkla ve hemen katıl !

Facebook'ta Favori Pırlanta Kazan | Facebook
06.06.2011
19.08.2011

Maggi'nin cevabı ne yaa? Herkes farklı birşeyler yazmış. Ama dikkat edin semt ismi soruyo kızlar. Mahalle falan değil...

canım sayfa sahibi yazdı birisi sormuştu kargo sizemi ait diye o da hayır 5tl ödüyorsunuz yazmıs.
bende şimdi kararsız kaldım keşke sivilce kremi olsaydı ya

canım nette senin için bunu buldum

Argan yağı faydaları
-Afrodizyak olarak kullanılmaktadır.
-Parfüm yapımında kullanıldığı bilinir.
-İlaç sektöründe faydalanılır.
-Derisinde sorun yaşayan kişilerde derinin çabuk iyileşmesine yardımcı olur.
-Cilt açısından da son derece yararları bulunan argan yağı özellikle sivilce ve akne gibi problemleri bulunanlar tarafından da tercih ediliyor.
-Çok ağır makyaj yapmanın cilt üzerinde bir takım olumsuz etkileri bulunuyor.Bu etkilerin azaltılmasında argan yağı kullanımı önerilmektedir.
Krem 59 TL imiş 4.5 Tl kargo ücreti de makul geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…