Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hürriyet Aile’ye üye olan kullanıcılarımıza özel başlattığımız ve bir ay boyunca devam edecek olan “Üyelik Güncelleme” kampanyamız ile siz de hediye kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Bir ay boyunca, Hürriyet Aile üyesi olan siz sevgili okuyucularımız, sizlere gönderdiğimiz “Üyelik Güncelleme” mailindeki linke tıklayarak üyelik bilgilerinizi güncelleyip kampanyamıza katılabilirsiniz. Ayrıca sitemizde yeni üyelik oluşturmuş olan okuyucularımız da bu kampanyaya katılmaya hak kazanacaktır.

Linke tıklayarak üyelik bilgilerini güncelleyen her 10. kişi bir ay boyunca kitap, DVD ve sözlükten oluşan hediye paketimizi kazanma şansına sahip olacaktır.

Kampanya süresince hediye kazanan üyelerimiz, her hafta Salı günü sitemizde ve facebook sayfamızda duyurulacaktır.

Üyelik Güncelleme' kampanyamız bugün başlayıp 02 Eylül 2011 günü saat 12:00’de sona erecektir. Bu tarihten sonra gerçekleştirilen katılımlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Magginin cevabını nereye yazıyoruz.O sayfaya girdim ama yazacak yer bulamadım.Soru sorulduğundamı aktif olacak..

canım bunun linki var mı ?

Zaman Gazetesi'nden Hergün 100 Kitap Hediye

Ramazan boyunca sorulan soruları bilin, kitap kazanın. Her gün yayınlanan soruları o gün cevaplayan 100 okurumuza Kaynak Yayınları'nın en seçkin ve en yeni kitaplarını hediye ediyoruz.

KATILMA ŞARTLARI: Cevaplar, sorunun yayınlandığı gün gönderilmeli. Cevaplar sadece e-mail olarak kabul edilecek. Cevap gönderenlerin açık adres, telefon numarası belirtmeleri gerekir. Adres ve telefon olmayan doğru cevaplar, değerlendirmeye alınmayacak. Hediyesi kargodan geri gelen okurumuza tekrar kitap gönderilmeyecek. Kura sonucu hediye kazananların listesi 2 gün sonra

Magginin cevabını nereye yazıyoruz.O sayfaya girdim ama yazacak yer bulamadım.Soru sorulduğundamı aktif olacak..

İlk soru için son 1 saat!!!
Bu Ramazan Çorbalarınız MAGGI®'den!

30 Gün boyunca hergün 30 kişiye çeşit çeşit MAGGI® çorbalarıyla dolu Ramazan Sepeti hediye.
Hergün soracağımız 3 soruyu doğru cevaplayan ilk 30 kişiden biri olun, siz de MAGGI® Yüksek Lifli Çorbalarını deneme şansını yakalayın.

Giriş için http://www.yokmubirtabakdaha.c​om/sorucevap.aspx

P.D.J Parfums - Şirket - Mahmutbey, Istanbul, Turkey | Facebook

RAMAZAN DEYİNCE AKLIMIZA GÜZEL BİR MANİ GELDİ!

"Arnavut'musun Tatar'mısın
Ekşili çorba yapar mısın
Sana davul çalıyorum amma
Acaba sen oruç tutar mısın"

EMİNİZ Kİ SİZİN YAZACAĞINIZ DAHA GÜZEL MANİLER VARDIR!

EN GÜZEL MANİYİ PDJ PARFUMS DUVARINDA PAYLAŞAN 15 KİŞİYE BAYRAM HEDİYESİ PARFÜMLER PDJ PARFUMS' DEN!

Kampanya bitimi 26/08/2011

**Gönderileriniz admin kontrolünden geçtikten sonra sayfamızda görünür olacaktır.
**Kargo ücreti kazanana aittir. Bulunduğunuz yerin uzaklığı-yakınlığı durumuna bağlı ve tahmini olarak 3 ila 5 TL arasında bir rakam olacaktır. Bilginize.

Profilo Hayal Perdesi

Kızlar bir de bu var Sen de Oynat kısmından giriyorsunuz sanırım baya eğlenceli

maggiye cevap sultanahmet dedim daha ilk sorudan kaybettm galibaa
diğerlerine boşa katılmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…