Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar Zindenin şeysinden aradılar şimdi.19tl diyolar.Yani kargo ile vergi bize aitmiş istemedim iptal edin dedim.Haberiniz olsun.Çok kızdım bu ne ya

19 mu birde vergi mi varmış kızlar biz araba yarışmasına falan mı katılmıştık

40 yılın başı bir hediye kazandım şu hale bak :84::84::84::84:

ayy hiç sorma canım yaa.iyiki sormuşum bilmediğim bi yağa 19tl vermem

Sormayın yaa bende ne zamandır birşey kazandım diye seviniyordum, vergiler dahil 19 tl dedi, birde uyanıklar direk adres soruyorlar ben sormasam 19 tlden bahsetmeyecekti sanırım çok kızdım

Sormayın yaa bende ne zamandır birşey kazandım diye seviniyordum, vergiler dahil 19 tl dedi, birde uyanıklar direk adres soruyorlar ben sormasam 19 tlden bahsetmeyecekti sanırım çok kızdım

19 Tl istediklerini facebookta duvarlarına yazmak lazım hediye diye milleti kandırıyorlar

kızlar zindeye mesaj attım numarayı yazıp yollamıştık ya o mesajı cevapladım.kremden vazfgeçtim aramayın diye :) 19 tl.vermek istemeyenler yazsınlar

beni de aradılar şimdi istemedim. salak saçma iş yapıyorlar. dedim herkes su an buna tepki gösteriyor- ama biz telefonda belirtiyoruz dedi. bence karşı saldırıya geçme zamanının geldiğini anlamıyorlar.

Zinde Mağaza açıklama yapmış
Ödenmesi gereken kargo ve vergi bedelleri için 19 TL ücret taşıyıcı firma tarafından talep edilmektedir 19 TL ye rağmen ürün bedeli ödemediğiniz için ürüne %75 daha ucuza sahip olmaktasınız. Ödemeleriniz üretici ve taşıyıcı firmalar ile devlete vergi olarak iletilmektedir.

Kızlar tepkilerimizi oraya yazalım sessiz kalmayalım

limangoda ürün alınca 100ml ariel leke çıkarıcı veriyo..ben prima 4 paket bebek bezi+2pk ıslak mendil aldım 10 tl indirimim vardı onu kullandım kargo parasıda yok..66 liraya gelgi .bebişi olanlar baya ekonomik

Maggi'nin sitesine girmekten karnım acıktı yaa çorbaları göre göree! 3. soru 25 dk sonra gelir yani tam 17:00'da.. İlk 30'a girersem kazanıcam, inşallahhh

kızlar şimdi benide aradılar 19tl dediler bende iptal edin ozaman dedim. allah allah uyanıklara bak ya.sinir oldum sayfasındada kargo ücreti 5tl diyodu bende kıza sordum 15tl vergilermiş hey yarabbim.

bu arada 8x4lerim geldi eşime ve bana. daha doğrusu eşimin işyerine gitmiş kargo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…