Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar Maggi'den çorba sepeti kazanıpta, sepeti gelmiş olan varmı? Varsa merak ediyorumda kaç adet çorba, içindeler neler var falan ?

Zindeden bende ozon yağı kazanmıştım bana kargo bedelini dahi söylememişlerdi..... Kargo geldiğinde annem almış vermiş 4.5 TL yi... Ben olsaydım almazdım artık almış bulunduk..Aslında kargocu alıyor parayı ama bilmiyorum açıkçası.. Söylemeleri gerekirdi. Zaten telefonda kuyudan geliyormuş gibi ses duymakta zorluk çekiyorsun. Sayfada da dile getirmek istemedim açıkçası.. Aman her şeye veriyoruz 4.5 TL onu da almış bulundum.. Daha önce burdan satın almaya kalktığımda 35 TLydi.. Ucuza geldi

Maggide ne durumdayım bilmiyorum sorulara doğru yanıt verdim ama ilk 30da mıyım bilemeyeceğim açıkçası çünkü önceki soruları yanlış yanıtlamış olanlarda olabilir o yüzden belirsizim yarın sabah 10.00da açıklanacakmış görürüz o zaman.. olmadı nasılsa zamanı var katılırım yinee bugün bağlantım da çok yavaş uyuz oldum zaten İnşallah bizim burdan kazanan olur

Kızlar Maggi'de soruların cevaplarını öle arayıp durmayın.. 1655 . saniyede sayfayı yenilemeye başlayın. İlk soru cıktığında karşınıza tekrar hemen yenileyin cevaplardan hangisi çoğunluktaysa kopyalayıp yapıştırın yollayın

ben sıralattım karşıma çıkan ilk 30 bu liste

Serpil Grnorhan gazi

Aslıhan Karadoruksultan orhan

Nisa Senorhan bey

Nuray Çakmak · Anadolu Ünitersitesi İşletme BölümüOrhan gazi

Hasan Okorhan gazi

Esra Dinç · Ayvalık myoorhan gazi

Şeyda Gökçe · Bilkent Üniversitesiorhan gazi

Dilek Demirciorhan gazi

Hakan Uzunoglu · Gebze, Kocaeliorhan gazi

Emine ŞenOrhan Gazi

Süphan Aksu Ilgün · Okan UniversitySultan Orhan

Sevim Yurt · Iiş sahibi işveren'de çalışıyorsultan orhan

Seda ŞahinOrhan Gazi

Yasemin Günerorhan gazi

Tülay İncesuorhan gazi

Hatice Azılısultan orhan

Mehmet EsginOrhan Gazi

Zeliha Kurtuldu Arıgan · Balıkesir üniversitesi meslek yüksek okuluorhan gazi

Emre Kursunorhan gazi

Süheyla BaloğluORHAN GAZİ

Selcuk Ozten · Mali müşavir,tekstil sektöründe'de MALİ MÜŞAVİRorhan gazi

Deniz Göksultan orhan

Deniz Ipek · 40 yaşındaorhan gazi

Kerim Uyar · Bursa hürriyet lisesiOrhan Gazi

Yıldız Yıldızhanorhan gazi

Sibel Yağcı · İzmit, KocaeliSULTAN ORHAN

Hülya Atalayorhan gazi

Ismihan Mert · Altındag, Ankara, Turkeyorhan gazi

Ceyda Parlar · Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'de çalışıyororhan gazi

Aysel Pandul Torlakorhan gazi

Son düzenleme:

ya bende öyle yapıyorum sayfayı yeniliyorum yeniliyorum altta gördüğüm cevabı kopyalıyorum hemen ama bi bakıyorum çoktan 50-60 yorum yapılmış bile. ya ben çok yavaşım yada diğerleri çok hızlı

bende anlamadım direk adres yazmamızın sebebini çekiliş olacaksa ad soyad yetmezmi ki??

bu zinde mağazayı aklımızda tutalım da bir daha paylaşımını yapmayalım. gerçekten çok kızdım. hem zaman kaybettik, hem de bedavaya tanıtımını yapmış oldu. onlarca kişi paylaştı sayfasını, onlarca insan kazandırdık o sayfaya, boşunaymış. daha önce 4,5 tl demişlerdi kargo bedeli için, şimdi 19 tl nereden çıktı? ben hem sayfadan ayrıldım, hem de arkadaşlıktan çıkardım. bir daha da zaman kaybetmem bunlarla.

bu zindeden bende kazanmışım. masj atmışlar tlf numaranızı gönderin diye. ücretinden dolayı vazgeçtim. bu ne ya. göye hediye ediyolar. iyi tanıtım yaptılar hakkaten. bende sayfalarını beğenmekten vazgeçtim.

8x4 kazandım maggi kazandım bilmem nerden koltuk yıkama kazanmısım aradılar ama kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…