Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

8 x 4
4 tane kazanmsız
ben esım
ve dıger adresımden
annemden

zındeye bnde dırek mesaj cektım
bana yag falan yollamayın dıe
ayrıca hem arkadslıktan hemde
begenılerımden cıkardım
19 mus
ozon yagıymıs
otursun kendıler kullansın

sen bir sepet dolusu çorbayı tek başına mı yiyemezsin paylaşırız
kuşum çok tatlısın yaaaaaaaa

kazanmışım ve hala devam ediyorumuş katılmamışlar hemen tıklayın bence
kızlar ta 2 ay oncekı yarısmamı acep yaa 4 tane kazandım geldı hepsı
acaba nasıl katılcaz
teşekkürler canım kazanmışım inşallah bunda bir sorun çıkmaz da gelir
acaba nasıl katılcaz

8x4 den hem eşim hem ben adına katılmıştım.kazanmışız.
ne zaman nasıl katıldınızzzzzzzzzz:26::26::26:

kızlar 8x4 ten ablam da kazanmış mail atıyorlar mı adres vb için.maillerinize bir bakar mısınız??

8*4 kazananlar... form doldururken zaten adres yazdık..
listede adınız varsa, sadece kargonuzu bekliyeceksiniz..
o kaa yarışmaya katılırsak ,şirazemiz karışır neydi neydi diye..

kocamgil feysinin şifresini değiştirince, bende ona yarışmalr için yeni bi profil hazılamıştım..
bugün kendi profilinden, benim açtığım profile arkadaşlık yollamış,dalga geçiyo haspam..

:9
:

kocamgil feysinin şifresini değiştirince, bende ona yarışmalr için yeni bi profil hazılamıştım..
bugün kendi profilinden, benim açtığım profile arkadaşlık yollamış,dalga geçiyo haspam..:9
:

kızlar uzun zmndan sonra geldm,tatildeydm 3haftada 300syf eklemişsinz pes bu kadar aktif olduğumuzun farkında değildim tatile gitmezden önce
bu arada ben tatildeyken filliboyadan kazandığm anahtarlık ve usb geldi,usbyede ihtiyacım vardı allah razı olsun pek güzel denk geldi
onun dışında doğuşçaydan kazandığm çaydanlık geri gitmiş,mail yolladım dün, bugün kargoya veriyorz tekrardan dediler
bide y.içinden kağıt bırakmşlar arı organizasyondan,sitesini inceledim ama kampanyalarına katıldığm markalardan yoktu referanslarında,bende dayanamadm merak edip sitedeki mail adresine attım bi msj,rexona gönderiliyo diye cvp geldi bana rexonayı yeniden yolluyolar anlıcanız philipsin facedeki yarışmasındaki çantayıda iki kez yolladılar bakalım çifter çifter gidiyoz şimdilk bu arada philipsin şeysi açıklandı bugün pclubturkiye.comda var kazanan listesi,bana bişey çıkmamış bundan halbuki umutluydum ama olsn yeni yaarışmalara gari bunada şükür:87::87:

mini 8x4ler mi bunlar yoksa başka mı ? Bana geldi bugün. İlk 5000e göndermişler. 10000 dolmamış daha. Çekilişle degil. Bütün aileme yaptım Kazanamayan arkadaşlar katılırsa kesin çıkar. :)) hediyeleri gelenler güle güle kullansın. Darısı başımıza.. Bol numuneli ramazanar ..

mini 8*4 ler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…