Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar zindenin nosu kaçla başlıyor ?????????***
cepten arıyorlar, 0530lu bir numaraydı.
halen kızgınlığım geçmedi, sinirden başım ağrıdı.

19 TL kargo bedeliymiş, açık açık satış yapıyoruz desenize şuna.

bir de haberi olmayanlar var bu durumdan, direkt adresi aldıkları için, aniden kargo kapıya gelince, "19 TL ödemeniz lazım" dediğinde çok üzülecek hediye kazandığını sanan katılımcılar

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
,

Sevgili Playskool Anneleri, PLAYSKOOL oyuncaklarıyla bebeğiniz sadece eğlenmekle kalmaz, çok önemli beceriler de edinir. Bu beceriler hakkında ayrıntılı bilgi almak için http://......./k5ifCL linkine tıklayabilirsiniz. Bu becerilerle ilgili soracağımız soruyu doğru cevaplayan her 10. annemizin bebeğine Playskool'dan Minik Hayvancıklar Çiftlikte hediye ediyoruz. Sorumuzu doğru olduğunu düşündüğünüz şıkkın üzerine tıklayarak cevaplamanızı rica ederiz. Sayfanın duvarına ya da bu yorumun altına yazılan cevaplar geçersiz sayılacaktır. Soruyu cevaplayan ilk 100 kişi hediye için değerlendirmeye alınacaktır. İşte sorumuz: Ninnili Uyku Arkadaşım, özellikle bebeğinizin hangi becerilerini geliştirir?

ben zindeye ilk başta tamam dedim ama araştırdım öyle bi kremi falan da göremedim sitelerinde 3üncü sınıf basit bir şirket niyetlerinin kazıklamak olduğunu anladım geri aradım aynı numaradan ve iptal ettirdim....

Zindeden gelene 5 tl kargo ücreti alıyorlar..

hayır 19 lira istediler kargo margo vergi mergi saçmaladı bişiyler... insanları gerizekalı sanıolar herhalde kendileri gibi....

canım 8x4 aynı adres olunca sorun olmuyormu. mesela ben kafadan bi isim versem bizim adrese sadece soyadımız aynı bana teslim ederlermi ben bunu merak ediyorum???

hayır 19 lira istediler kargo margo vergi mergi saçmaladı bişiyler... insanları gerizekalı sanıolar herhalde kendileri gibi....

bilmiyorum bana cumartesi geldi 5 tl istediler sadece.. ama öyle matta birşey de değil zaten..

arkadaşlar dün başvurduğum yer vardıya. bedava kuran seti ve krem dağıtolardı. bn kuran setisi seçmştim. 8 lira akrgo ücreti armış. kimse arandımı

zaten o zinde magazanın sitesine girin bakın 6tane falan ürün var satılan baska da yok dandik biyer vesselam ben cıkardım arkadaslıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…