kızlar buarada söylemeden edemiycem :)
şu vileda nın kampanyası vardıya temizlik seti hediyeli hatta bende kazanmıştım..bir kaç gün önce viledaya mesaj atmıştım ne oldu ne zaman gelecek diye..dün gece bir bakayım dedim cevap varmı..yazmamışlar..sonra başka bir forumda bu kampanyayla ilgili bişeyler yazmışlarmı gelen varmıymş diye bakayım dedim açar açmaz bu viledanın milli piyango çekiliş sonucu çıktı karşıma birde ne göreyim ben meğersem ıpod shuffle 2gb kazanan asil talihlilerdeyim..inanamadım..nasıl olduda görmedimneyse son başvuru tarihine baktım 05.06.2013 mesai bitimi yani bugün sabahı zor ettim..sabah aradım hemen başvurumu yapıp evraklarımı yolladım..aslında posta ile tebligat yollamışlar ama bizim ptt sağolsun pek çalışkan değil..sabah eşimi yolladım postaneye orda duruyor zarfım...
demek kısmetimmişki hiç bakmıycağım yere dün bakasım tutmuş...işin ilginç yanı bana msj da gelmişti ikramiye kazandınız falan diye ama ben zannediyorumki temizlik seti için.hatta face sayfasında yazdıydım millet bana msj gelmedi falan yazmıştı meğersem temizlik seti kazananlara msj yollamamışlarbu aralar pek şansım açıldı yine.. bir kampanyanın hem milli piyango çekilişi hemde şirket içi çekilişinden kazandım vay be
canım,iyi ki baktın..bak görüyormusun yoksa nugün kaçıracaktın..maşallah maşallahhh..çok güzel hediyeler kazanıyorsun,şansın hep böyle açık olsun inşallah..çok sevindim,iyi günlerde sağlıkla keyifle kullan canım benim.
evet canım iyi oluyor yarışmalar benimde şampuanım bitmişti geçenlerde almıştım.yine bu tarz yarışmalar olsa da katılsak,erkek kardeşime de çıkmış.sevdiklerimi mutlu etmek hoşuma gidiyor
canım,iyi ki baktın..bak görüyormusun yoksa nugün kaçıracaktın..maşallah maşallahhh..çok güzel hediyeler kazanıyorsun,şansın hep böyle açık olsun inşallah..çok sevindim,iyi günlerde sağlıkla keyifle kullan canım benim.
kızlar bende klatıldım hiç çıkmıyor.yeni yarışma olursa bilgi verirmisiniz banada
omo konusunu anlayan,bilen var mı? kendileri seçecek dendiğinden beri ben hiç girmiyorum..girip puan toplayacakmıyız yoksa bekleyecekmiyiz? kimi nasıl seçecekler peki?detayları bilen varsa paylaşır mı lütfen?
kızlar ne gelecekler de ne gelenlerde adıma kargo yok yurt içi kargo da.. calve , vernel, maggi , başka ne gliss.. neden yok yaaaaaaaaa...
Sudenazzzz ben görmüştüm kazandığını canım keşke söyleseydim yaaa. Sen biliyorsun diye yazmamıştımBu arada yurt içi kargoyu aradım bana kargo yok. Gliss gelmedi yani.
Maggi sürat kargoyla geliyormuş canım bana gelmedi ama. Verneller çoktan geldi. Gliss ve calvelerim yok benimde.
kızlar bugün helen harper,bes ile kazan ve bonus genç 1. hafta kazananları açıklanacak..henüz göremedim sonuç bakalım artık
Görevimiz Bonus Genç görevimiz bonus genç açıklanmış ben açamıyorum. Katılan varsa bakabilir ben katılmadım.
Görevimiz Bonus Genç görevimiz bonus genç açıklanmış ben açamıyorum. Katılan varsa bakabilir ben katılmadım.
bu o değil canım çünkü haftalık olan yarışmada sadece kulaklık ve mp3 veriyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?