Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Anamm iphone çıksın inşallah.Ama ben neden senin şanslı olduğunu biliyorum.Senin dünya tatlısı iki uğur böceğin var da ondan.Bizde bir tane var.Sen +1 öndesin şekerim bizden.

ay canım yaa en büyük ikramiyem onlar benim..ötesi yok yani ..yarışmalardan kazandıklarım onların yanında anca eşantiyon kalır

madem öyle diyosun o zmana darısı senin +1 ine inşallah

Ben artık yapmıyorum ama son günlerde bendende beğen çıkıyordu. Bu arada avonu bitti diye biliyorum ben. Katılım koşullarında öyle yazıyordu sanırım

ay canım yaa en büyük ikramiyem onlar benim..ötesi yok yani ..yarışmalardan kazandıklarım onların yanında anca eşantiyon kalır

madem öyle diyosun o zmana darısı senin +1 ine inşallah

Yok canım ben +1 lersem zaten kafa komple pekmez olur akar benim.Allah sana kolaylık versin.

Ben artık yapmıyorum ama son günlerde bendende beğen çıkıyordu. Bu arada avonu bitti diye biliyorum ben. Katılım koşullarında öyle yazıyordu sanırım

Yok bitmedi canım devam ediyor.sayfayı beğenmelisin yazısı bende de çıkıyor.Ordaki beğen yazısındaki çarpıya tıklıyorum sonra da beğene tıklıyorum sonra düzeliyor.

Ben 10 gün falan yaptım sıkıldım bıraktım

Ay şu DAcianın yarışması hiç kadınlara göre değil ayol!Bir türlü tutturamadım.Bir kadına tam o kadar harcayacaksın denir mi?Hep hedefi aştın diyor.Bir kadını hedefi aşmadan alışveriş yaparken gördün mü dedim sonunda nurhayata.En son herşeyi işaretledim.Ohhh en azından alışveriş egomu tatmin edeyim dedim.

Avon Türkiye sayfasını beğenerek ve Centilmenlik Kitabı uygulamasını kullanarak, sayfa kullanımı ve yarışmalara katılım koşullarının tamamını okuduğunuzu, içeriğini tamamen anladığınızı ve bu sayfada belirtilen tüm hususları kayıtsız şartsız kabul ettiğinizi, belirtilen bu hususlar ile ilgili herhangi bir itiraz ve defi ileri sürmeyeceğinizi açıkça beyan ve taahhüt etmiş olmaktasınız.
Uygulamanın açık olduğu tarih ve saat aralığı 14 Mayıs saat 18:00 ile 10 Haziran 2013 saat 18:00 arasıdır.

hergün beğeneceğiz sayfayı anlaşıldı

orda bende şey yapıyordum hep aşağıdaki dolacak alanı sonuna kadar dolduruyordum ..meğersem hedef tam ortasındaki çizgiymiş
bikaç sefer tuttu.bırak al yapa yapa..zaten tutturdunmu aşağıda ''oldumu acaba?'' yazısı çıkıyor ve bitiriyorsun...

Ben de ilk başlarda sonuna kadar doldurdum.Kadın psikolojisi işte.Sonra eşim dedi ortada hedef işareti var baksana diye.Ay zaten ben alışveriş hastası bir insanım.Eşim beni sabah bırakır çarşıya o hemen kaçar akşam gelir alır beni.Ben ortadaki hedefi nerden göreyim dedim.Zaten sen bunu yapamazsın boşa uğraşma dedi.O rakam senin için çok küçük sen sınırı olmayan bir alışveriş yarışması bul kendine dedi.

teşekkürler kızlar :))
oğluşum çok istiyordu üzeri bardak gibi olan sürahilerden..ben de oynuyorum annecim,belki kazanırız demiştim,o da offff yarışmayı mı bekleyeceğiz demişti,iyi ki beklemişiz:))) şimdi okuldan geldi,haberi verince çok sevindi,başucunda duracakmış,akşam uyanıp içecekmiş:))

bir de:

1 saat önce kargo geldi,o ara giremedim...yazamadım:

gliss şampuan geldi..

bir de kırlangıçtan kazandığım yağ..sızma zeytinyağ 1 lt yollamışlar sağolsunlar,onu da kaç gündür bekliyordum.sevindirik oldumm:))
https://www.facebook.com/kirlangiczeytinyagi..kampanyası hala devam ediyor,her 100.kişiye hediye,sorunun cevabını mesaj bölümünden yolluyorsuz,katılmadıysanız katılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…