Anamm iphone çıksın inşallah.Ama ben neden senin şanslı olduğunu biliyorum.Senin dünya tatlısı iki uğur böceğin var da ondan.Bizde bir tane var.Sen +1 öndesin şekerim bizden.
kale bugün 17.00 de açıklanacak,tatil.com da cuma günü
"Önce Sen!" kampanyamızın kazananlarını bu linkte görebilirsiniz. https://www.facebook.com/DYAPIM
http://www.facebook.com/sinemalar
avona katılırken sayfayı beğenmelisin diye uyarı çıkıyor katılırken sizdede çıkıyormu arkadaşlar ?
ay canım yaa en büyük ikramiyem onlar benim..ötesi yok yani ..yarışmalardan kazandıklarım onların yanında anca eşantiyon kalır
madem öyle diyosun o zmana darısı senin +1 ine inşallah
Ben artık yapmıyorum ama son günlerde bendende beğen çıkıyordu. Bu arada avonu bitti diye biliyorum ben. Katılım koşullarında öyle yazıyordu sanırım
Yok canım ben +1 lersem zaten kafa komple pekmez olur akar benim.Allah sana kolaylık versin.
Yok bitmedi canım devam ediyor.sayfayı beğenmelisin yazısı bende de çıkıyor.Ordaki beğen yazısındaki çarpıya tıklıyorum sonra da beğene tıklıyorum sonra düzeliyor.
Ben artık yapmıyorum ama son günlerde bendende beğen çıkıyordu. Bu arada avonu bitti diye biliyorum ben. Katılım koşullarında öyle yazıyordu sanırım
Ay şu DAcianın yarışması hiç kadınlara göre değil ayol!Bir türlü tutturamadım.Bir kadına tam o kadar harcayacaksın denir mi?Hep hedefi aştın diyor.Bir kadını hedefi aşmadan alışveriş yaparken gördün mü dedim sonunda nurhayata.En son herşeyi işaretledim.Ohhh en azından alışveriş egomu tatmin edeyim dedim.
orda bende şey yapıyordum hep aşağıdaki dolacak alanı sonuna kadar dolduruyordum..meğersem hedef tam ortasındaki çizgiymiş
bikaç sefer tuttu.bırak al yapa yapa..zaten tutturdunmu aşağıda ''oldumu acaba?'' yazısı çıkıyor ve bitiriyorsun...
sütaş taktı banaşimdide 500 puan verdi 127 damla ayranı doldurdum 21 damla ayranı kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?