Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kaleden ben de kazanmışım :) şu yarışmalar çekilişler olmasa kendime şanslı demezdim ama bu düşüncem değişecek gibi :)

gliss hikayemiz..

ben bu yarışmaya eşimin adına da katılmıştım ama sonuçlar açıklandığında sadece kendi ismimi aradım,göremeyince kazanamamışım dedim..eşim aklıma hiç mi hiç gelmiyor...bugün kargo gelince,kimlik gerekli mi dedim,eşinize dedi,ben de kendi kimliğimle aldım..yokladım..allah allah ne geldi diye merak ettim..hemen eşimi aradım,sana kargo geldi,açayı mı diye..bir de soruyorum,uzun kalınca birşey..biryerden bekliyormusun diye,o da yazık yoo hiçbiryerden beklemiyorum,senin yarışmaların olmasın filan dedi..yok dedim,bu aralar senden katıldığım yok..neyse açtım hemen,aaaaa bir de karşımda gliss:)) dedim şampuan kazanmışsın:))) şunları bi yere not al,beni de rezil ediyorsun diyor :))) sonra listeye döndüm yeniden,meğersem eşim adından kazanmışız:)) ben hem kendim hem eşim için katılmıştım..bana çıkmadı ,eşime çıktı..sanırım aynı ıp den olanlara 1 tane hak verdiler.

buradan 2 arkadaşım için sütaş oynamıştım..kazandılar..isteyen 2 arkadaşa daha oynayabilirim?özelime yazarsanız,başlarım oynamaya..sanırım sudenazz da 1 arkadaşımız için oynuyor..ben de 2 değişik arkadaşa ok diyebilirim..

:)) benim eşim de kargolar eve gelsin iş yerime gelmesin, milletin içinde paketin içinden kadınsal bişey çıkacak die ödüm patlıo dio bana da tütü takımı ve tresor gelecekti ama ses seda yok daha..

Canım bu yarışma her 10. kişiyeydi ilk 1000 kişiye gibi bir şey görünmüş olsa bile katılım koşullarında her 10. yazıyordu. ip problem değil 10. olamamışsın çünkü ben hem ablama hem kendime kazandım :))

aaa tabii olmaz o zaman..önce kendime sonra eşimin adına doldurdum..demek 10. olmuş,buna da şükür:))

avon centilmen yarışması..son tarihi 4 haziran idi,ajandama not almışım..şimdi 10 hazirana uzatmışlar..1 hafta daha yapmaya devam demek ki..

arkadaşlar gliss hangi kargoyla geliyor
sütaş hangi kargoyla geliyor bana yardımcı olurmusunuz iş yeri adresimi verdim iş yerindekiler ben yokken beni aramıyolar bile kargocuda aramayıp gidiyor hemen hediyeler geri gidiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…