Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çok sağol canım benim daha iyileri ıpad ler ıphone lar çıksın sizede

Anamm iphone çıksın inşallah.Ama ben neden senin şanslı olduğunu biliyorum.Senin dünya tatlısı iki uğur böceğin var da ondan.Bizde bir tane var.Sen +1 öndesin şekerim bizden.

omo konusunu anlayan,bilen var mı? kendileri seçecek dendiğinden beri ben hiç girmiyorum..girip puan toplayacakmıyız yoksa bekleyecekmiyiz? kimi nasıl seçecekler peki?detayları bilen varsa paylaşır mı lütfen?

Ben de hiç girmiyorum ama bir ara bişi bakmaya girdim millet hergün düzenli girip puan topluyormuş yine hiç anlamadım.:44::44::44:

Sesin çıkmıyor canım bugün. Ben birşey paylaşamıyorum ama çenemde maşallahhh

Aman benim protest ruhum kabardı.Zaten firmalar da yarışmaları erteledi.Yavaş yavaş başlar artık ama bana bazı firmalardan bişi çıkmaz artık facedeki paylaşımlarımdan sonra.

Aman benim protest ruhum kabardı.Zaten firmalar da yarışmaları erteledi.Yavaş yavaş başlar artık ama bana bazı firmalardan bişi çıkmaz artık facedeki paylaşımlarımdan sonra.

sana aynennn katılıyorum canım,firmalar şimdi buna dikkat eder..bunlar çapulculardan mı,değil mi????? kendileri de hangi taraf ise ona göre yollar ya da yollamazlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…