buraya yazdığın msjlardan
sende çok hoşsun o zaman:)
kızlar bu arada ben önümüzdeki hafta ikizlerimin diş buğdayını yapıcam..pek hevesliyim
aşağıda verdiğim linkteki eyla tütü ve örgü sayfasına benim ikizler için badiler yaptırdım..siparişlerimi bitirmiş ve resimlerini eklemiş...hemen görürsünüz zaten poposu tütülü kırmızı siyah renkli kiz ve erkek badi..yorumlarınızı bekliyorum..nasıl olmuşlar???...bana diş resmi biraz büyük geldi :44:
https://www.facebook.com/EylaTutuOrgu?fref=ts
ayrıca sayfa başındada yarışma var..gözünüzden kaçmaz biliyorumyinede diyim dedim
çok şekerler ama haklısınız diş çok büyük duruyor o yüzden yazılar epey aşağıda kalmış özellikle çıktı kelimesi tütünün altında kalıcak gibi
yorumun için çok sağol canımbenimkinde tütü etek yok..sadece poposunda badiye işlenmiş tütü var...yani ben sadece badi giydircem başka bişiy yok
diş boyutu fotolarda öyle büyük çıktı dedi ama bakalım gelince görücez..
yorumun için çok sağol canımbenimkinde tütü etek yok..sadece poposunda badiye işlenmiş tütü var...yani ben sadece badi giydircem başka bişiy yok
diş boyutu fotolarda öyle büyük çıktı dedi ama bakalım gelince görücez..
çok şeker olmuşlar.. eğer altına başka bişey giydirmeyeceksen sorun yok.. ama arkadaşın dediği gibi pantolon, veya etek giyerlerse yazı kapanır.. onun dışında çok tatlı olmuş.. güle güle giysin bebeklerin
teşekkürler p&g =))Eki Görüntüle 729566
deterjanlarım geldi bir sürüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?