Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sende çok hoşsun o zaman:)

canım her defasında nerden çıktı yarışma niye haberim yok diye mesajlar atıyorsun..bizde defalarca diyoruz hepsini paylaştık..bu arkadaşlar burdaki paylaşımdan kazanmamış olsa hangi yüzle :) kazandıklarını söyleyebilirler ki

bu carrefoursa ariel uzmanlar konuşuyor kampanyası 1-1,5 ay evvelki bişey...

merak etme biz herşeyden haberdar ediyoruz artık bakmasıda size kalmış

kızlar bu arada ben önümüzdeki hafta ikizlerimin diş buğdayını yapıcam..pek hevesliyim

aşağıda verdiğim linkteki eyla tütü ve örgü sayfasına benim ikizler için badiler yaptırdım..siparişlerimi bitirmiş ve resimlerini eklemiş...hemen görürsünüz zaten poposu tütülü kırmızı siyah renkli kiz ve erkek badi..yorumlarınızı bekliyorum..nasıl olmuşlar???...bana diş resmi biraz büyük geldi :44:

https://www.facebook.com/EylaTutuOrgu?fref=ts

ayrıca sayfa başındada yarışma var..gözünüzden kaçmaz biliyorum yinede diyim dedim

çok şekerler ama haklısınız diş çok büyük duruyor o yüzden yazılar epey aşağıda kalmış özellikle çıktı kelimesi tütünün altında kalıcak gibi

çok şekerler ama haklısınız diş çok büyük duruyor o yüzden yazılar epey aşağıda kalmış özellikle çıktı kelimesi tütünün altında kalıcak gibi

yorumun için çok sağol canım benimkinde tütü etek yok..sadece poposunda badiye işlenmiş tütü var...yani ben sadece badi giydircem başka bişiy yok

diş boyutu fotolarda öyle büyük çıktı dedi ama bakalım gelince görücez..

çok şeker olmuşlar.. eğer altına başka bişey giydirmeyeceksen sorun yok.. ama arkadaşın dediği gibi pantolon, veya etek giyerlerse yazı kapanır.. onun dışında çok tatlı olmuş.. güle güle giysin bebeklerin

sadece badi olarak giyeceklerse sorun yok şimdiden güle güle giysinler eminim şekerliklerine şekerlik eklenecektir

canım..ben de arkadaşlara katılıyorum..çok canlı,cıvıl cıvıl..eğer tek giyeceklerse ok ama altlarına birşey giyeceklerse yazı kapanabilir..bir de diş daha küçük olabilir..sayfa açılır açılmaz ilk gördüğümde bacak ve kalça gibi algıladım..yanlardan alabilir biraz..

ama model ve renk çok güzel,eminim prens ve prensese çok ama çok yakışacak..lütfen resim çek,face'e koy,görelimmm:))

tekrar bebişim olsa..sağlıkla giysinler günlerinde..

yine de böyle gelirse siparişlerin dert etme,onların üzerinde çok ama çok güzel duracaklar,buna eminim.

gününüz şimdiden kutlu olsun canım.

enter tuşunda sıkıntı var.. o yüzden alt alta yazamıorum.. hiç bi şekilde alt alta yazamıorum, olmuo yani.. ksr bakmayın böle de çok karışık gibi duruo ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…