Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaba sevgili kadınlar kulubu :)
Hediye 12li cupcake çekilişi yapıyorum TATLI FIRIN ekıbı olarak,belitrmek isterimki kişiye ozel tasarım yapılacaktır

SEVGİLİ TATLI FIRIN TAKİPÇİLERİ;
ÇEKİLİŞE KATILABİLMEK İÇİN TATLI FIRIN FACEBOOK SAYFASINI BEGENMEK VE BU İLETİYİ SAYFANIZDA PAYLAŞMANIZ GEREKMEKTEDİR.TESEKKÜRLER...
Hediye 12'li Cupcake Seti Kazanmak İster misiniz?
Tatlı Fırın'dan hediye cupcakeler sahibini bekliyor!
Kişiye özel 12 adet cupcake seti kazanmak için yapmanız gerekenler ise çok basit:
1) Tatlı Fırın facebook sayfasını beğenmek: https://www.facebook.com/pages/TATLI-FIRIN/338103199622555?ref=tn_tnmn
2) Bu yazıyı Facebook veya Twitter hesabınızdan paylaşmak.

NOT: Çekiliş 14 HAZIRAN 00:00'a kadar sürecektir. Kazanan ise adil olarak random.org ile belirlenecektir. Cupcakeler kazanana özel tasarım olacaktır. İyi şanslar!

deterjanarınızı çoook kıskandım bu arada bol bol temizleyin evlerinizi misss
ama hangi yarışma olduğunu bile bilmiyorum eskisi gibi takip edemiyorum maleseff

Güle güle kullan canım benimkilerde dün geldi. Bir sürüüüüüüüü

Anammmmm ne kadar güzeller!! Güle güle temizleyin ohhhh mis olsun evler ve çamaşırlar.Resimi gördüm kazanan tüm arkadaşlar misler gibi kullansınlar.

Ayy çok güldüm canım sana ya!Sanırım arkadaş sadece o gün girip bakıyor diğer günlere bakmıyor bu nedenle gözünden kaçıyor olabilir.

Ayyy yerim ben onların dişlerini.Benim oğluşum da diş çıkarıyor.Ama ben yaşlı anneyim uğraşamıyorum böyle şeylerle.Bayıldım bodylere.Zaten havalar sıcak.Altına bişi giydirme badinin o zaman daha tatlı oluyorlar zaten.Badiş bacakları çıksın meydana.Ay nazar boncuğu tak aman sakın unutma.Çok tatlılar maşallah nazar değmesin.

tebrikler canım ben tercihimi izmirden yan kullanmıştım olmadı..iyi günlerde kullan

Ben de İzmir dediydimmmm

şu nurhayrat oyununu yapabilen var mı? ben şans eseri bi defa yaptım. atlı kovalıyo gibi hemen bitire tıkladım ezberleseydim keşke neleri seçtiğimi.. sitesinde de herkes yok çok ince bi nüans var çalıştırın kafaları falan yazmış iyice salak hissettim kendimi.. renkleri mi seçicez napıcaz çıkamadım işin içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…