Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sadece badi olarak giyeceklerse sorun yok şimdiden güle güle giysinler eminim şekerliklerine şekerlik eklenecektir

canım resimde büyük görünmüştür benim hoşuma gitti,maşallah ikizlerine

kızlar güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerrr bana kalsa hergün bişey icat eder parti yaparım :118::118:

eksik kalırmıyım tabikide face ekliycem

banada femden 2 adet ağda bandı ve kremi gelmiş..o deterjanların yanında devede kulaktebrikler kızlar deterjan hastası olarak çok özendim...

Çizi ve Çizi Mini neden halay çekiyor merak ediyor musunuz?
Çiziler böyle neşeliyken bir de hediye dağıtsa fena olmazdı değil mi? Sende çizi mini hikayeni yaz, her hafta 50TL'lik Teknosa çeki kazanacak 30 kişiden biri olma şansı yakala
http://ulker.im/ciziminihikaye

Danino'nun annelere özel paylaşım platformu ANNELER PAYLAŞIYOR KAZANIYOR üyelere kapılarını açtı. Siteye üye olup belirlenen aktiviteleri yaparak puan kazanabilir ve biriktirdiğiniz puanlarla hediye kataloğundan dilediğiniz hediyeyi seçebilirsiniz

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnn.
bol hediyeli günlerimiz olsun :)

insanın para vermeden alışveriş yapması ne güzel bişeymiş hepinize bol çekli günler arkadaşlar...

Slm kızlar kızıma aıt olan bıseyı satıcamda nereye yazmam gerek forumda var mı boyle bır bolum yardım edersenız sevınırım sızı sevıyorum ısten dolayı pek bakamıyorum ama yazın ınsallah bende katılacagım aranıza

süs böceğinden kazandığım tütü geldi.. bi yaş büyük istediğim için kuru kafa tam çıkmamış :) yalnız birinciye tütü takımı ve şapka yazıodu ödüllerde... şapkamız gelmedi.. msj attım bakalım ne dicekler :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…