çok şeker olmuşlar.. eğer altına başka bişey giydirmeyeceksen sorun yok.. ama arkadaşın dediği gibi pantolon, veya etek giyerlerse yazı kapanır.. onun dışında çok tatlı olmuş.. güle güle giysin bebeklerin
sadece badi olarak giyeceklerse sorun yok şimdiden güle güle giysinler eminim şekerliklerine şekerlik eklenecektir
canım..ben de arkadaşlara katılıyorum..çok canlı,cıvıl cıvıl..eğer tek giyeceklerse ok ama altlarına birşey giyeceklerse yazı kapanabilir..bir de diş daha küçük olabilir..sayfa açılır açılmaz ilk gördüğümde bacak ve kalça gibi algıladım..yanlardan alabilir biraz..
ama model ve renk çok güzel,eminim prens ve prensese çok ama çok yakışacak..lütfen resim çek,face'e koy,görelimmm:))
tekrar bebişim olsa..sağlıkla giysinler günlerinde..
yine de böyle gelirse siparişlerin dert etme,onların üzerinde çok ama çok güzel duracaklar,buna eminim.
gününüz şimdiden kutlu olsun canım.
canım resimde büyük görünmüştür benim hoşuma gitti,maşallah ikizlerine
Ayyy yerim ben onların dişlerini.Benim oğluşum da diş çıkarıyor.Ama ben yaşlı anneyim uğraşamıyorum böyle şeylerle.Bayıldım bodylere. Zaten havalar sıcak.Altına bişi giydirme badinin o zaman daha tatlı oluyorlar zaten.Badiş bacakları çıksın meydana.Ay nazar boncuğu tak aman sakın unutma.Çok tatlılar maşallah nazar değmesin.
iyi günlerde kullanEki Görüntüle 729927 insanın para vermeden alışveriş yapması ne güzel bişeymişhepinize bol çekli günler arkadaşlar...
Slm kızlar kızıma aıt olan bıseyı satıcamda nereye yazmam gerek forumda var mı boyle bır bolum yardım edersenız sevınırım sızı sevıyorum ısten dolayı pek bakamıyorum ama yazın ınsallah bende katılacagım aranıza
femden 2 agda bantı ve temızleme mendılı geldı sımdı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?