Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Selam kızlar.gliss şampuanıjm geldi ama eşiminki kırılmış dökülmüş mesaj attım bakalım tekrar gönderirler mi? Fem geldi.Çok güzel kokuyorlar.Başka da bişi yok.Yarışma da pek yok. Sıkıcı bir gün.
 
fem in bantları yurtiçiyle mi geliyor?..bi de gönderici adı, ra pazarlama mı acaba?
evde değildim ra pazarlamadan gelen bişey varmış:44:
 
mavi-yeşilleri parçalanmış gelen bir arkadaşım vardı..o da benim gibi resim çekip yollamıştı..cevap geldi mi? bana hala dönüş yapan yok..2.defa yolladım.
 
Eki Görüntüle 729927 insanın para vermeden alışveriş yapması ne güzel bişeymiş hepinize bol çekli günler arkadaşlar...


canım,güle güle kullan..nivea'dan mı kazanmıştın hediye çekini? bir de kargo ücreti ne kadar tutuyor? hediye çekli yarışmaları ben de çok seviyorum.anneler gününde gittigidiyordan 25 Tl çek kazanmıştım,mutfakta eksiklerim vardı,onları tamamladım.
 
kızlar,
ağda bantlarım benim de biraz önce geldi..gerçekten de çok güzel kokuyor..ben böyle birşeyi hiç kullanmadım,birşey soracağım..4 tane geldi demişsiniz..benim pakette 2 tane çıktı..yapışşkanlarından ayırınca mı 4 tane olacak?yani 2 parçası da kullanılıyor mu?
 
mavi-yeşilleri parçalanmış gelen bir arkadaşım vardı..o da benim gibi resim çekip yollamıştı..cevap geldi mi? bana hala dönüş yapan yok..2.defa yolladım.

bendim canım o resim çektim faceden gönderdim hem maviyeşilin sayfasına hemde ülkere ayrıca ülker müşteri hizmetlerinede yazdım geri dönen olmadı yazarlarsa yada olursa süpriz bir şekilde tekrar yollarsa yazarım burdan..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…