Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar merhaba :) ben şu kardeşine gelinlik arayan kız linkler paylaşmışsınız öncelikle onlar için çok teşekkür ederim pazartesi akşam gösterileri var o yüzden internetten siparişte aksilik olabilir diye ondan vazgeçtik beğendiğimiz modellerin çıktısını alıp terziye gitti annem :) 40 liraya istediğimiz modelde gelinliğimizi almış olduk pazartesiye hazır olacak yardımlarınız için tekrar çok teşekkür ederim

Canım bana özel bölümünden çeki hesaba tanımla ödeme yaparken soruyo çek kullanıyor musunuz diye çyle seçiyorsun

canım allah razı olsun bende şimdi buldum alışverişimi yaptım gelip benim gibi bilmeyenler için yazacaktım.senin yorumunu gördüm.ilgilendiğin için cokkkkkk tşk ederim.

Az önce facebook hesabıma saldırı oldu.Ama o kimse pek başarılı olamadı. Neyse ki koruma seviyem üst düzeyde. Neden saldırdılar anlamadım.

Birisi hesabımı ele geçirmeye çalıştı.Başka bir mail adresinden hesabıma girmeye çalıştı yani.Neyse ki başaramadı ama korktum bir an.

insanlar nie yapar ki böle bişey Allahtan amacına ulaşamamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…