Hero baby sitesine üye olduysanız kendileri orjinal boy ürün gönderiyorlar diğer firmalar gibi cimri davranmıyorlar
daha önce gelmişti öyle ama bunda 4 adet:250mg lık mama çeşitleri,3 adet meyve suyu, 4adet kavanoz maması var tatil öncesi süper oldu:)
Kızlar lezitaya bir sürü mesaj yazdım ama yazdıklarım görünmüyor sizin de öyle mi oldu acaba?
https://www.facebook.com/notes/han%C4%B1meller/%C3%BClker-han%C4%B1meller-b%C3%BCy%C3%BCk-d%C3%BC%C5%9F%C3%BCn%C3%BCrler-anneler-uygulama-kazananlar%C4%B1-listesi/10151985393298356
hanımeller kartpostal kazananlar.bende varım ama öyle saçma şeyler yazdım ki ne gelecek bilmiyorum Hediyeyi istemesem oluyomu acaba boşuna kargo göndermesinler.
Ülker beni baştanmı eliyor anlamadım her kampanyasına katılıyorum çöp bile çıkmadı bunun şanssızlık olduğuna inanasım gelmiyo artık
ben hiç mesaj yazamadım.. yazıorum form çıkmıyor..chorome dan da denedim çıkmadı.. katılamadım.. yengemgilin bilg. denicem bakalım olcak mı.. bu sorunla karşılaşan çok kişi varmış..
kızlar kırmızı kasadan mc donaldstan tavuklu menü istedim şifre verdi 2 tane öyle mi oluyor.direkt şifreler le menümü yarın gitsem alabilirmiyim birde kardeşimin ismiyle aldım kimlik istiyorlar mı[/QU
kasaya gidip şifrem var diyosun şifreleri sırayla söylüyosun fiş kesiyo çok basit şekilde aldım ben kimlik falan sorulmuyor
Berenim oft akışta gördüm seniNerelerdesin sen bakim
temmuzda puanlar silinecekmiş sanırım. İçecek şenliğinden faydalandıysanız 1 tane alabiliyorsunuz içecek senliği hediyelerinden eşinizin hesabından stoklar yenilenince kulaklık filan alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?