Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hero baby sitesine üye olduysanız kendileri orjinal boy ürün gönderiyorlar diğer firmalar gibi cimri davranmıyorlar

öncelikle tebrikler canım ürünler 4 ter taneyse numune değil cnım onlar herobaby anneler soruyor facebook uygulamasında 4 üncü hafta kazananları açıklanmadı ancak hediyeler geldi banada geldi numune sandım mesajla sordum meğer 4üncü hafta kazanmışım ilginç oldu önce hediye sonra sonuç

daha önce gelmişti öyle ama bunda 4 adet:250mg lık mama çeşitleri,3 adet meyve suyu, 4adet kavanoz maması var tatil öncesi süper oldu:)

Sen yarışmadan kazanmışsın heralde sana gelenler yarışma hediyeleri

kızlar kırmızı kasadan mc donaldstan tavuklu menü istedim şifre verdi 2 tane öyle mi oluyor.direkt şifreler le menümü yarın gitsem alabilirmiyim birde kardeşimin ismiyle aldım kimlik istiyorlar mı

Kızlar lezitaya bir sürü mesaj yazdım ama yazdıklarım görünmüyor sizin de öyle mi oldu acaba?

Kızlar lezitaya bir sürü mesaj yazdım ama yazdıklarım görünmüyor sizin de öyle mi oldu acaba?

ben hiç mesaj yazamadım.. yazıorum form çıkmıyor..chorome dan da denedim çıkmadı.. katılamadım.. yengemgilin bilg. denicem bakalım olcak mı.. bu sorunla karşılaşan çok kişi varmış..

Ülker beni baştanmı eliyor anlamadım her kampanyasına katılıyorum çöp bile çıkmadı bunun şanssızlık olduğuna inanasım gelmiyo artık

ben hiç mesaj yazamadım.. yazıorum form çıkmıyor..chorome dan da denedim çıkmadı.. katılamadım.. yengemgilin bilg. denicem bakalım olcak mı.. bu sorunla karşılaşan çok kişi varmış..

Ben 4 farklı tarayıcı ve iki bilgisayardan denedim hepsinde hata verdi.Yazdım sayfalarına belki düzeltirler.

Keskinoğlu A.Ş.
"50 KİŞİYE 50 HEDİYE" KAMPANYAMIZDAN, BU HAFTAKİ ÇEKİLİŞ SONUCU, "SU ISITICI" KAZANAN 50 KATILIMCIMIZ:

Profilo Sinemaları
19 Haziran Çarşamba 18:00'da gerçekleşecek olan Doğal Kahramanalar - Epic 3D filmi özel gösterimine çift kişilik davetiye kazanan 25 takipçimiz:

TEKZEN
Sportmen Baba, Yapıcı Baba, Doğa Aşığı Baba ve Teknolojik Baba kategorilerinde kendini ispatlayan yarışmacılarımızı tebrik ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…