coca-cola da sepete attığımda içeçek festivalinden faydalanmasın diyor..ürünleri sepetime atmıyor..neden acaba?neyi eksik yapıyorum?
Esimi davet ettim...b8zim yegene top sipars ettim artik 29 puanla anca o efio..digleti kof ya..daha biriktrmk lzm demkki
sürekli şu mesaj çıkıyor:
Bayan T-Shirt Gitar Baskılı - M ürününü alabilmek için İçecek Festivali kampanyasından faydalanmalısın
hesap eski mi? ondan yapıyor geçen bir arkadaşa yaptı birisini davet etti o kişi üye olunca düzeldi
canım,hesap epeydir duruyordu..aktif edeyim dedim..ama izin vermiyor almama..
kızlar hero baby hediye mamlar göndermiş çok sevindim ve şaşırdım hiç beklemiyordum listelere baktım adımız yok kazananlarda
ara sırada böyle sürprizçok güzel oluyormuş
Hero baby sitesine üye olduysanız kendileri orjinal boy ürün gönderiyorlar diğer firmalar gibi cimri davranmıyorlar
daha önce gelmişti öyle ama bunda 4 adet:250mg lık mama çeşitleri,3 adet meyve suyu, 4adet kavanoz maması var tatil öncesi süper oldu:)
daha önce gelmişti öyle ama bunda 4 adet:250mg lık mama çeşitleri,3 adet meyve suyu, 4adet kavanoz maması var tatil öncesi süper oldu:)
kızlar dayanamadım kutuyu açtım tam 24 paket çokodamla hanımeller göndermişler çok bonkör müş hanımeller valaha
Baktım canım ama sen yoksun ben de yokum.kızlar,
50 kişiye garlex şampuan belli olmuş ama ben isimleri okuyamıyorum,çok hızlı akıyor..rica etsem özelime kazanan isimleri yollarmısınız?teşekkürler
https://www.facebook.com/garlexsarimsaklisampuan
GARLEX Sarımsak Şampuanı Özlü Sarımsaklı Şampuan Saç Uzatma Saç Çıkarma Saç Dökülmesi ve Gürleştirme
kazananların isimleri sitelerinde..
Baktım canım ama sen yoksun ben de yokum.
Ben bu arada hiç birşeye katılmamışım bundan haberim bile yokAvonu ve loreali bekliyorum başkada birşeye katılmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?