Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Esimi davet ettim...b8zim yegene top sipars ettim artik 29 puanla anca o efio..digleti kof ya..daha biriktrmk lzm demkki

temmuzda puanlar silinecekmiş sanırım. İçecek şenliğinden faydalandıysanız 1 tane alabiliyorsunuz içecek senliği hediyelerinden eşinizin hesabından stoklar yenilenince kulaklık filan alabilirsiniz

sürekli şu mesaj çıkıyor:
Bayan T-Shirt Gitar Baskılı - M ürününü alabilmek için İçecek Festivali kampanyasından faydalanmalısın

hesap eski mi? ondan yapıyor geçen bir arkadaşa yaptı birisini davet etti o kişi üye olunca düzeldi

canım,hesap epeydir duruyordu..aktif edeyim dedim..ama izin vermiyor almama..

Sorun ondan dolayı o zaman puan yoksa yeni hesap aç bence yada hiç olmadı sayfada alt kısımda arkadaşını çağır var ordan bir arkadaşının siteye üye olmasını sağlarsan o zaman faydalanabilirsin içecek festivalinden

kızlar hero baby hediye mamlar göndermiş çok sevindim ve şaşırdım hiç beklemiyordum listelere baktım adımız yok kazananlarda
ara sırada böyle sürprizçok güzel oluyormuş

kızlar hero baby hediye mamlar göndermiş çok sevindim ve şaşırdım hiç beklemiyordum listelere baktım adımız yok kazananlarda
ara sırada böyle sürprizçok güzel oluyormuş

Hero baby sitesine üye olduysanız kendileri orjinal boy ürün gönderiyorlar diğer firmalar gibi cimri davranmıyorlar

Hero baby sitesine üye olduysanız kendileri orjinal boy ürün gönderiyorlar diğer firmalar gibi cimri davranmıyorlar

daha önce gelmişti öyle ama bunda 4 adet:250mg lık mama çeşitleri,3 adet meyve suyu, 4adet kavanoz maması var tatil öncesi süper oldu:)

daha önce gelmişti öyle ama bunda 4 adet:250mg lık mama çeşitleri,3 adet meyve suyu, 4adet kavanoz maması var tatil öncesi süper oldu:)

oooo süpermiş afiyetle yesin bebişin. İnşallah banada gelir ya yanlışlıkla falan hero babynin meyve sularını bulamıyorum bir türlü marketlerde.

Ben bu arada hiç birşeye katılmamışım bundan haberim bile yok Avonu ve loreali bekliyorum başkada birşeye katılmadım.

Benim de hiç bişeye katılasım yok aslında da kafa dağıtıyorum işte.Zaten taşınma olaylarıbaşladı koliler falan. Çok yorgun oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…