- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
İnşallah öyledir Ahucum. Benim en büyük kazandığım şey 1 yıllık deterjan o da 300 tl den fazla tutuyormuş sanırım. Ama ne zaman birşeye ihtiyacım olsa onu kazandım hemen ya. Deterjanım bitti o gün alacakken kapı çaldı kargocu omoları getirdi. Şampuanım bitti gliss geldi. Emir'in pişik kremi bitti basiscremebabyden pişik kremi geldi. Geçende şöyle bi düşündümden 30 firmadan fazla hediye kazanmışım.[/QUOTE
demek ki şansın bişeye ihtiyaç duymanı bekliobende 500 liralık çek kazandım en büyük hediye olarak.. geleli 4 ay oldu, daha gidip harcayamadım.. durumum o derece vahim yani
İnşallah öyledir Ahucum. Benim en büyük kazandığım şey 1 yıllık deterjan o da 300 tl den fazla tutuyormuş sanırım. Ama ne zaman birşeye ihtiyacım olsa onu kazandım hemen ya. Deterjanım bitti o gün alacakken kapı çaldı kargocu omoları getirdi. Şampuanım bitti gliss geldi. Emir'in pişik kremi bitti basiscremebabyden pişik kremi geldi. Geçende şöyle bi düşündümden 30 firmadan fazla hediye kazanmışım.[/QUOTE
demek ki şansın bişeye ihtiyaç duymanı bekliobende 500 liralık çek kazandım en büyük hediye olarak.. geleli 4 ay oldu, daha gidip harcayamadım.. durumum o derece vahim yani darısı arabalara inş..
İnşallahhhhhh canım :)
Solo kazananları açıklanmış katılan varsa bakabilir. İsim benzerliği değilse sudenazzz kazanmışBenim calveler hala ortada yok ya Maggide gelmedi bana:44: Cafe crown bile göndermiş ya şu calveye acayip sinir oldum
banada yasak geldimi acaba nerden öğrenicem canım bende baya temizledim faceyi ama:26:
bilen yok anladım kadarıyla ya 3 tl lik kupon var huggiesde 4 ünü 1 bezde kullanıyomuyuz nasıl örencem
kızlar günaydın kırmızı kasadan kulaklık için hevesle girdim yok bu hafta yok muydu kalmamış mı acaba bilen var mı?
Icecek festv kampnyasindan yararln cikioo kirmixi kasada yardim ne buuu
kızlar günaydın kırmızı kasadan kulaklık için hevesle girdim yok bu hafta yok muydu kalmamış mı acaba bilen var mı?
gülaykorkmaz cnm kliksadan kazandığın hediye geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?