hanımlar yale den seyahat kasası geldi biraz önce çok hızlılar şaşırdım. Sizde görün istedim.Eki Görüntüle 739804
Kızlar çok üzgünüm kredi kartımız kopyalanmış netten 3000 tl para cekilmiş 900 er küsurlu 3 defada çekilmiş banka onay vermiş dilekçe verdik kartı iptal ettirdik ama iade edilmeyebilirmiş çok üzgünüm ya tam da sıkışık zamanımızda ;(
hanımlar yale den seyahat kasası geldi biraz önce çok hızlılar şaşırdım. Sizde görün istedim.Eki Görüntüle 739804
https://www.facebook.com/kirlangiczeytinyagi?ref=stream&hc_location=stream zeytinyağı kazananlar
nurhayrat oyununu gece oynamıştım mesajı sonradan gördüm yarın denerim artık :)
şu kremini de hediye paketi kazananların isimleri yok daha dimi? göremedim de ben onları ne zaman açıklayacaklar acaba
DK Camilla Lackberg Kampanyası kızlar kitap kazananlar belli olmuş inşallah varsınızdır bulut soyismi var 1 tane
Oğlumun adı soyadıAma katılmamıştım buna canım sağolasın:)
Bu arada cfrsvm kazanmış tebrikler canım. Bu ara adını çoğu yerde görüyorum şanslısın sende
Bilindik siteler butikbebe gittigidiyor gibi .. Nasıl oldu anlamadım banka nerden alışveriş yapıldığını dahi söylemiyor bu kadar çekim yapılıyor arayıp uyarmıyorlar bile çok dikkatli olun mutlska 3d secure kullanın limitleriniz de dusuk olsunintarnetten alışveriş mi yaptınız ondanmı oldu bende korktum şimdi geçmiş olsun
https://www.facebook.com/ProjemDergisi?fref=ts
kazananlar
16 gb usb bellek kazanmışım,oğluşuma hediye,okul zamanı bol bol proje ödevleri yapıp yüklüyorduk..yenisi onun olur artık,çok mutlu oldum:)))) oğluşum da çok sevindi:))
Ne güzel olmuş. Hep işine yarayacak şeyler kazanıyorsun ne güzel.Ay kıyamam ben oğluna. Hadi bakalım artık hediyesini de aldığına göre daha bir zevkle yapar ödevlerini. Güle güle kullansın inşallah.
Bilindik siteler butikbebe gittigidiyor gibi .. Nasıl oldu anlamadım banka nerden alışveriş yapıldığını dahi söylemiyor bu kadar çekim yapılıyor arayıp uyarmıyorlar bile çok dikkatli olun mutlska 3d secure kullanın limitleriniz de dusuk olsun
Bilindik siteler butikbebe gittigidiyor gibi .. Nasıl oldu anlamadım banka nerden alışveriş yapıldığını dahi söylemiyor bu kadar çekim yapılıyor arayıp uyarmıyorlar bile çok dikkatli olun mutlska 3d secure kullanın limitleriniz de dusuk olsun
canım benim,çok ama çok güzelleri sizlerin olsun inşallah..çok teşekkür ediyorum,aman mutluluk çığlığı atığ salonda dans edip durdu...gözlerim doldu seyrederken...keşke herkes hep çocuk kalabilse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?