Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Çok geçmiş olsun. Benim de arkadaşlarımın başına gelmişti. Yurt dışına çıktıklarında kopyalamışlar kartlarını. Belli bir süresi var itiraz edilmesi gereken eğer o sürede itiraz edilirse tekrar geri alabiliyorsun benim bildiğim kadarıyla. Arkadaşlarımın daha da yüklü meblağlar çekilmişti. Banka geri ödedi hepsini. İnşallah ödenir geri. Çok üzüldüm gerçekten. Bunu yapan da bu kul hakkı ile nasıl yaşar hiç anlamıyorum.

hanımlar yale den seyahat kasası geldi biraz önce çok hızlılar şaşırdım. Sizde görün istedim.Eki Görüntüle 739804

Güle güle kullanın. Ben buna katılmamıştım. Kullanmam zaten ev döküntü dolu taşınırken bir sürü dağıtıyorum ondan sonra. Zaten bu kasa boş kalır ben ne koyacağım kasanın içine. Anca boncuklarımı koyarım.

Bu arada cfrsvm kazanmış tebrikler canım. Bu ara adını çoğu yerde görüyorum şanslısın sende

Evet ben de çok yerde görüyorum maşallah. Şansım yok derken açıldı demek ki. İnşallah böyle devam etsin. Nazar değmesin. Ama ben bir iphone kazanamadım ya ona yanıyorum.

intarnetten alışveriş mi yaptınız ondanmı oldu bende korktum şimdi geçmiş olsun
Bilindik siteler butikbebe gittigidiyor gibi .. Nasıl oldu anlamadım banka nerden alışveriş yapıldığını dahi söylemiyor bu kadar çekim yapılıyor arayıp uyarmıyorlar bile çok dikkatli olun mutlska 3d secure kullanın limitleriniz de dusuk olsun

Ne güzel olmuş. Hep işine yarayacak şeyler kazanıyorsun ne güzel. Ay kıyamam ben oğluna. Hadi bakalım artık hediyesini de aldığına göre daha bir zevkle yapar ödevlerini. Güle güle kullansın inşallah.

canım benim,çok ama çok güzelleri sizlerin olsun inşallah..çok teşekkür ediyorum,aman mutluluk çığlığı atığ salonda dans edip durdu...gözlerim doldu seyrederken...keşke herkes hep çocuk kalabilse..

İnternet sitelerinden bu kadar yüklü bir meblağ çekebileceklerini sanmıyorum. Hatta ben resmen tüm alışverişlerimi internet üzerinden yapan bir insanım. Büyük ihtimal dışarda bir yerde kopyalamışlardır. Dışarda kartınızı verdiğinizde mutlaka pos cihazını görebileceğiniz bir yere koymalarını isteyin. Kartı ellerine vermeyin. Genelde kartı alıp pos cihazına çektiriyor gibi yapıp kopyalıyorlarmış.

çok geçmiş olsun..benim eşimin üzerinden ek kartım var,özellikle o kartı en düşük limitte tutuyoruz yıllardır..dediğiniz gibi gittigidiyor,hepsiburada,marketler vb yerlerden biz de alışveriş yapıyoruz..sanal kart denedik eşim sevemedi..biz de ek kartı en düşükte tutarak çözümü bulduk..tekrar çok geçmiş olsun,inşallah biran önce çözümlenir,sizin de sıkıntılarınız sona erer.

Ablamında başına gelmişti 200 tl internetten alışveriş yapılmıştı. Ablamın haberi bile yoktu. Banka kendi arayıp sormuştu sanırım şüpheli bir durum fark ettiler.Geri ödeme yaptılar ama. Sanada yaparlar canım merak etmek. Geçmiş olsun...

Ay kıyamam ben! Onun işine yarar olduğu için çok sevindim. Ben zaten bakıyorum verdii ödül işime yaramayacak bir şeyse hiç katılmıyorum. İşine yarayacak birilerine çıksın. Çok sevindim mutlu olduğuna oğlunun. Yerim ben onu. Hadi bakalım güle güle kullansın. Hava atar o şimdi diğer arkadaşlarına da.

geçmiş olsun çok üzüldüm umarım geri öderler
nasıl bilgi vermezler ona şaşırdım ne alınmış hangi adrese istenmiş bunların izini sürebilecek sistem var bankalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…