Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu kadınlar ne isterde sünger hakkı nasıl gidiyor yani ne oluyor da süger hakkı bitiyor anlamış değilim bilen var mı
Eğer tost makinesine değersen oyun bitiyor, haklarında bulaşıklardan birini kaçırırsan gidiyor. Hani şu uçan tencere, fincan falan var ya! Onları hiç kaçırmadan yıkayacaksın. Hiç sevmem bulaşık yıkamayı.Bulaşık makinesi resmen benim için icat edilmiş. Yoksa sırf bulaşık yıkamamak için kağıt tabak, plastik çatal kaşık falan kullanırdım herhalde.

arkadaşlar can bebeden peluş oyuncak ve bebek bezi geldi az önce2 tane.sizede geldimi

bende bekliyorum kaç ay oldu gelmedi daha hangi kargoyla geldi?bana bugün sadece facebook cafe latte oyunundan kazandığım 12 li latte ve bardak geldi yaklaşık iki aydır bekliyordum bekleyen arkdaşlar için aras kargo getirdi,,

ben ta subatta doldurmustum formu.bugün yeni geldi daha.önce aradılar can bebenin sitesinden kargonuz ulaşmamış tekrar adres verin die 3 gün sonrada geldi ewe.yurtici kargodan geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…