Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet aynı ürünlerden birkaç tane koymuşlar, 2 tane nicon var herhangibirini seçmeniz yeterli. bence boşvermeyin denemeye devam edin çünkü her doğru yapışınızda 10 çekiliş hakkı kazanıyorsunuz yani günde 50 çekiliş hakkı epey iyi rakam

hayırlı kandiller hediyeli günler.o kadar sinirliyim ki anlatamam o kadar yarışmalra katılıyorum bişi cıktıgı yokgenelde hep aynı isimlere denk geliyor torpil oldugunu düşünmeye başladım

(Rahmet kapıları dört gece açılır. O gecelerde yapılan duâ, tevbe, red olunmaz. Fıtr Bayramının ve Kurban Bayramının birinci geceleri, Şa'bânın onbeşinci (Berât) gecesi ve arefe gecesi.) kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar allah bu gecenin hürmetine hepimizin günahlarını affetsin inş...

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr. Cuma günü doğum günümdü eşim iphone almış banaaa Aylardır istiyordum çok mutlu oldummm

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr. Cuma günü doğum günümdü eşim iphone almış banaaa Aylardır istiyordum çok mutlu oldummm

Günaydın kızlar. OoooooOooOOoo sen zaten en büyük yarışmayı kazanmışsın şekerim. Güle güle kullan iyi günlerde inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…