Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

FikriMühim ‏@FIKRIMUHIM 1 dk
Huggies kampanyasına katılamadım diye üzülenler, son duyurularımıza göz attınız mı?

Kızlar bu kadınlar ne isterin yarışmasında kazanmak için ne yapmak gerekiyor? 1. mi olmak gerek katılım koşullarını da bulamadım.Ne vereceklermiş bilen var mı?

Ustalara saygı defterim geldi.Biz parktayken gelmiş kapının önüne bırakmış kargocu sağolsun.Bir de gidip almak zorunda kalmadık.

Ustalara saygı defterim geldi.Biz parktayken gelmiş kapının önüne bırakmış kargocu sağolsun.Bir de gidip almak zorunda kalmadık.

hangi kargo ile geldi ki bizimkinide komşunun kapısına bırakmışlar sokaktaki çocuklar dağıtmış ya değerli bişi olsaydı ambalajıda yoktu üstelik

Kızlar bu kadınlar ne isterin yarışmasında kazanmak için ne yapmak gerekiyor? 1. mi olmak gerek katılım koşullarını da bulamadım.Ne vereceklermiş bilen var mı?
süpriz hediye paketi yazıyor resminde 4 bulaşık deterjanı ve temizlik bezi var en yüksek puanı alan 5 kişiyeymiş oyunun açılış sayfaında bunlar :)

kızlar bu kadınlar ne isterde sünger hakkı nasıl gidiyor yani ne oluyor da süger hakkı bitiyor anlamış değilim bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…