- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
Herkese günaydın
Efesten hazırladığımız defterler geldi bugün bekleyenlere duyrulur
benim annemin senaryolarını duysanız :) geçen iş için aradılar bu kampanyacılar aramış olmasın diyo kim niye yapsın diyorum zor ikna ettim kafasında bin tilkibende öyle düşünüyorum anne tanıtım amaçlı falan filan diyorum ama annem anlamıyor ama hediye sonuçta zorla almıyoruz ki ellerinden
kızlar ben hiç netten kitap almadım en ucuz kitap sitesi hangisi ve kargo ücretleri nasıl yardım edermisiniz herkes çok ucuz olduğunu söylüyor bir deneyim istiyorum yardım edermisiniz ?
Aaa geldımı cnm sasrdm hangi sehırdesn sen
idefix dene tatlım ben 10 dk önce aldım bi kitap kargo fiyatıda uygun tavsiye ederim
Ben bursadayım ama farklı şehirlerde gelenlerde var
kitapyurdunda şu an kampanya var eğer bitmediyse 50 tl üzeri kargo bedava. ben hep kitapyurdundan alıyorum alışveriş yaptıkça puan birikiyor o biriken puanlarla da bişeyler alıyorum :) bir de kredi kartıyla alışveriş yapmıyorum pek.. korkuyorum internetten olunca postaneden havale yapıyorum. kitapyurdunda havale indirimi oluyor postanede de 3 tl alıyolar fark olmuyor yani internetten ödemeye korkarsan diye yazdım :)
bir de sınav kitapları (kpss, yds vs..) falan alacaksan başka bi site var kitapyurdundan daha hesaplı ama normal roman vs kitaplarda kitapyurdu gayet uygun karşılaştırırsın zaten fiyatları
Eki Görüntüle 740315 kliksa geldi, bekleyen arkadaşlarında gelir en kısa zamanda..
Eki Görüntüle 740315 kliksa geldi, bekleyen arkadaşlarında gelir en kısa zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?