Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ben hiç netten kitap almadım en ucuz kitap sitesi hangisi ve kargo ücretleri nasıl yardım edermisiniz herkes çok ucuz olduğunu söylüyor bir deneyim istiyorum yardım edermisiniz ?

bende öyle düşünüyorum anne tanıtım amaçlı falan filan diyorum ama annem anlamıyor ama hediye sonuçta zorla almıyoruz ki ellerinden
benim annemin senaryolarını duysanız :) geçen iş için aradılar bu kampanyacılar aramış olmasın diyo kim niye yapsın diyorum zor ikna ettim kafasında bin tilki çok evhamlıdır benim annem

kızlar ben hiç netten kitap almadım en ucuz kitap sitesi hangisi ve kargo ücretleri nasıl yardım edermisiniz herkes çok ucuz olduğunu söylüyor bir deneyim istiyorum yardım edermisiniz ?

kitapyurdunda şu an kampanya var eğer bitmediyse 50 tl üzeri kargo bedava. ben hep kitapyurdundan alıyorum alışveriş yaptıkça puan birikiyor o biriken puanlarla da bişeyler alıyorum :) bir de kredi kartıyla alışveriş yapmıyorum pek.. korkuyorum internetten olunca postaneden havale yapıyorum. kitapyurdunda havale indirimi oluyor postanede de 3 tl alıyolar fark olmuyor yani internetten ödemeye korkarsan diye yazdım :)

bir de sınav kitapları (kpss, yds vs..) falan alacaksan başka bi site var kitapyurdundan daha hesaplı ama normal roman vs kitaplarda kitapyurdu gayet uygun karşılaştırırsın zaten fiyatları

Son düzenleme:
kızlar bir de dün gazete de gördüm sızıntı dergisi yarışma yapacakmış. dergiyi alanlar katılabilecek dergide vakti duyurulacakmış online yarışma dergideki bilgilerden sorulacak.. iphone falan da vardı bir de umre hediyesi var tam da hatırlamıyorum aklımda kaldığı kadarıyla yazdım katılmak isteyen olursa dergiye göz atsın hem bişeyler öğrenmiş oluruz :)

kliksa geldi, bekleyen arkadaşlarında gelir en kısa zamanda..

teşekkürler cnm roman alıcam bi inceleyeyim

tşkler.. evet size sorarken bana geldi :) ups kargo ile geldi cnm.. bende yarın yokum tüm gün, bugün geldiği iyi oldu.. kesme ve düzleştirme yazıo.. yani bu traş da edio bence.. bugün gelir büyük ihtimal seninki de... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…