Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

11 yaşındaki oğluşum da sevdi bu işleri..coca colayı onun için bekliyoruz..listesi şu şekilde: kırmızı kulaklık, futbol topu,şişme el ve s beden t-shirt...bakalım artık..yetişebilirsek alacağız..

kızlar,
ay benim oğluşum çok ama çok temiz kalpli..mario ve angry birds hastası tam anlamıyla..pc oyunları,cd ler ,oyuncakları hep bu 2 terma üzerine..ve samrt shoppers türkiye'den angry birds oyuncağı kazanmışım..bu sefer çenemi tutup söylememeyi düşünüyorum tabii ne kadar dayanacağım o ayrı konu:))) çok sevindim.

geçen hafta bellek kazandık,bu hafta angry birds..onun için diliyorum,kazanıyor sıpam..bari ıphone,tablet dilemeye başlıyım:)))

kazananlar için link:
https://www.facebook.com/SmartShoppersTurkiye?fref=ts

ÇÇocukların kalbi temiz Allah her istediklerini hayırlısıyla elde etmelerini nasip etsin inşallah. Ne güzel işte oğlunu sevindiriyorsun yarışmalar sayesinde. Kendine çıksa bu kadar sevinmezsin belki de. Onların yüzündeki küçük bir mutluluk anneler için en büyük hediye oluyor. Güle güle kullansın. Hep istedikleri olsun bu dünyada. Çok sevindim ben de kazandığına.

Bu arada benim de maggilerim gelmedi. Umudum da kalmadı aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…