Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bugün bu kırmızı kasa ömrümü yedi :-(( eşıme söz verdim illaki kulaklık diye tutturdu çocuk gibi 1 dk kalkmadım pc başından yok yüklenmedi gitti

Panda'ya yardım edip dondurma kazanmaya ne dersin? Buzdolabındaki dondurmalar erimeden 7 gün içinde arkadaşlarını uygulamamıza davet edip, 10 arkadaşının daveti kabul etmesini sağla, çekilişe katılıp 50 adet Panda Dondurma kazanacak 20 kişiden biri olma şansını kaçırma! Haydi tıkla. http://on.fb.me/16tS4Jn

bende maviyeşilden kaznmışimda ne kazndımkı:)

1’er adet Ülker Mavi Yeşil Hediye Paketi verilecektir. Ülker Mavi Yeşil Hediye Paketi, 2’şer adet Mavi Yeşil marka Limon Lifli Kepekli Bisküvi 50 gr, Elma Lifli Kepekli Bisküvi 50 gr, Kayısı Lifli Kepekli Bisküvi 50 gr, Keten Tohumlu Bisküvi 50 gr, Light Çubuk Kraker 40 gr, Light Peynirli Kepekli Kraker 45 gr, Kakao Kremalı Kepekli Bisküvi 90 gr, Mısır ve Pirinç Çıtırı 40 gr ürünü içerir yazıyodu.

bu arada mavi yeşilden ikinci kazanışım sanırım herkes elele verip zayıfla mesajı yolluyo banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…