Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kazananları tebrik ediyorum afiyetle yiyin :) bugüne kadar numuneden baska bişey kazanamadım

kızlar ya hani avon anneler günü yarışması vardı kazananlar açıklandı mı ya takip edemedim onu?

slm kızlar

misafirleri yolladım..temizlik ile uğraştım epey..benim bebelerde bebelikten çıkmış maaşallah hiç durmuyorlar yerinde uğraşlarım arttı artık :)

yarışmalar desen eskisi kadar aktif değilim,zaten şu aralarda piyasada pek yarışma yok..

tüm hediye kazanan arkadaşları tebrik ediyorum..
kazanamayanlarada sabır diyorum..öyle bir an geliyorki üstüste üstüste kazanıyosun...beklemek lazım..

bende mavi yeşil den kazandım..
birde ephesus yayınlarının babalar günü foto yarışması vardı..jüri seçmeli..ondan kazanmışım..yayınevinden istediğim kitabı seçme ödüllüydü..

pek aktif olamıyorum şu sıralar kusura bakmayın artık

öptüm hepinizi bol hediyeli günlerr inşallah

Activex fikir yarışması Açık İnovasyon'da devam ediyor.
1927'den veri farklı ürünleri ile hayatımızda olan Evyap şimdi antibakteriyel temizlik ürünü Activex ile ilgili önerilerinizi dinliyor.
En iyi önerinin 2000TL ile ödüllendirileceği yarışmada 10 kişiye de Evyap ürünlerinden oluşan ürün sepeti hediye edileek.
Açıkinovasyon.com - Türkiye'nin İnovasyon Platformu

PolyPad Facebook’da yaptığı kampanya ile karnesi kötü olan öğrencilere tablet pc hediye ediyor.
Karnesi iyi olan çocuklara ailelerinin ellerinden geldikçe hediye aldıklarını hepimiz biliyoruz. Peki karnesi kötü olanlar? Bu çocukların da hediye hak ettiklerini düşünerek böyle bir kampanya başlatan PolyPad, karnesi kötü olan çocukların önümüzdeki yıl PolyPad ile çalışarak karnelerini düzeltmelerini hedefliyor. Kampanyaya şimdiden yüzlerce öğrenci karne fotoğraflarını göndererek katıldı.
Tabletlerin çocuklar için daha çok oyun oynamak amacıyla kullanıldığı günümüzde, tabletin eğitim gibi farklı kullanım alanlarına da dikkat çeken bu kampanya 28 Haziran’a kadar sürecek. Kampanyaya katılmak için tıklayın: https://www.facebook.com/PolyPad/app_136069309926578

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…