Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ariş bana da 100 TL göndermiş ama bunun alt limiti falan var mı? Kod falan da yok nasıl kullanılıyor kullanan ya da bilen varsa yazarsa çok sevinirim.

Ariş bana da 100 TL göndermiş ama bunun alt limiti falan var mı? Kod falan da yok nasıl kullanılıyor kullanan ya da bilen varsa yazarsa çok sevinirim.

Gelen arkadaşların dediğine göre 200 Tl alt limitli

Selam kızlar...

Bu ara hiç birşeye katılmadım desem yeri var:) Zaten yarışmada yok. Mavi yeşili sadece bir gün yapmıştım zaten o da çıkmamış. Bugün avon açıklanacaktı. İnşallah o çıkar. Eşimin parfümü bitiyordu:)

duygucum kesin san çıkar:) neyin bitmeye yaklaşsa maşallah onu kazanıyosun:)))))

kızlar bu ariş maili banada geldi fakat..alt limitli 200 tl..ayrıca zaten 200 tl lık ürünleri yok ..yüksek meblalar..boşverilcek bir durum yani..

kızlar senelik izindeydim 15 gündür formu takip edemedim.şuanda devam edenleri kısaca bi bahsetseniz çok memnun kalırım. şimdiden teşekkürler..

Kızlar eşimin 3 temmuz doğum günü onun için birşeyler yapmak istiyorum. Bana fikir verseniz neler yapabilirim sizce. Kurabiye falan yaptırmak istiyorum nereden yaptırabilirim hiç fikrim yok.

Kızlar eşimin 3 temmuz doğum günü onun için birşeyler yapmak istiyorum. Bana fikir verseniz neler yapabilirim sizce. Kurabiye falan yaptırmak istiyorum nereden yaptırabilirim hiç fikrim yok.

Bu konuda sana hiçbir fikir veremem. Zira daha hiç hediye almamışımdır ben eşime.Ay benimle evlenmiş en büyük hediye benim ona, bir de hediye mi alacağım ayol!

Bu konuda sana hiçbir fikir veremem. Zira daha hiç hediye almamışımdır ben eşime.Ay benimle evlenmiş en büyük hediye benim ona, bir de hediye mi alacağım ayol!

Ama hediye alsam bir kolye alırdım içine de ismini yazdırırdım. Sonra da bak aşkım ismini boynumda taşıyacağım deyip kolyeyi takardım. Tabii kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…