Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar doğal kahramanlardan hediye kazanmıştım o geldi şimdi.içinde kutu içinde 2 tohum var onu ne yapacağım eşim açtı bide dibinden talaşa benzer bişeyler vardı onlar da dağıldı.sulayacakmıyım bilen var mı

burdaki yurtiçi kargo şubesine çok sinirliyim ne zaman bi kargo gelse arayıp sormadan direk iade sepetine atıyolar ufak tefek şeyleri...nescafe bardağımı almaya gittiğimde iade sepetinden çıkardılar lens sipariş etmiştim site mesaj göndermese o da geri gidecekti gelmeye zahmet etmiyolar yetmiyo bide arayıp sormadan direk iade adreste bulunamadı vb şeyler yazıyolar çok sinirliyim..nescafe kutusunu da adam gözümün önünde yerden yere çarptı ya arka tarafta hiç düşünemiyorum tabii kırıktı kupa tuz buz...mng olsun diğer kargolar olsun kaç kere gelip gidiyolar önemli olan insan olmak ya kimbilir kaç tane kargo geri döndü...ne kişiliksiz insanlar var ya

Şubeyi şikayet et canım. Bende aras kargoyu hiç sevmiyorum.Şikayet ettim genel müdürlüklerine kuzu gibi oldular. Şimdi evde bulamayınca arıyorlar Yurtiçi kargoyu çok seviyorum. Kuryeyle kanka olduk artık. Evde olmazsam arıyo duygu abla kargon var diye Hatta oğlan uyuyomuydu abla zile bastım inşallah uyanmamıştır diyo:)

aynen.. yurtiçi bulamayınca arıyor..

Gerçekten şube çalışanları ile ilgili. Bende Yurtiçini seviyorum, memnunum ama Aras'tan memnun değilim. İnternetten alışveriş yaparken Aras ile çalışıyorlarsa vazgeçiyorum genelde :)

Gerçekten şube çalışanları ile ilgili. Bende Yurtiçini seviyorum, memnunum ama Aras'tan memnun değilim. İnternetten alışveriş yaparken Aras ile çalışıyorlarsa vazgeçiyorum genelde :)

evet çalışanlarla ilgili genel merkeze şikayet edicem ama buranın insanı insan değil ki anlamazlar yinede

bu hafta düğün haftasıydı resmen pek giremedim.. bi hafta daha sık giremicem gibi gözüküo. tresor kazanmıştım 5 paket kaç ay oldu gelmedi umudu kestim. cvp da vermiolar kimseye.. d&r çek gelecek helen harperdan.. onun dışında sonucunu beklediğim yarışmalar var umutlu olduğum.. festival halıya katılamıorum ya.. sürekli hata verio.. böyle bi sorun yaşayan sonradan katılabilen varsa bana da yardımcı olursa sevinirim.. :) hepinize bol şans kızlar..

XBOX X360 4GB GEARS OF WAR 2 KONSOL kazanmışım ama ne işe yarar anlamadım oyun için sanırım 500 tl değerinde bişey şoktayım ama ne işime yarıycak satsam mı ki alan olurmu acaba :)

XBOX X360 4GB GEARS OF WAR 2 KONSOL kazanmışım ama ne işe yarar anlamadım oyun için sanırım 500 tl değerinde bişey şoktayım ama ne işime yarıycak satsam mı ki alan olurmu acaba :)

oyun konsolu canım..çocuk varsa işe yarar..gerçi ben kazansam kociş onun başından kalkmaz ya neyse..kullanmam diyosan piyasa değerinin aşağısınıa çabuk satarsın

Tebrikler.. eşine söle bakalım, onu sana sattıracak mı.. benim ki olsa başından kalkmaz

sağolun kızlar baya pahalı bişeymiş. bakalım napcaz. ama alabilmek için baya bişi yapmak lazım sanırım..
ilk defa büyük bişey kazandım daha önce kazanan varsa ne yaptı yazabilir mi?
ne göndericem ne yapıcam anlayamadım..

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden alınan 03.04.2013 tarih ve 24951361-255.01.02/1344-3552 sayılı izinle ile TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİC A.Ş. adına 16.05.2013, SAAT: 15:00 – 13.06.2013, SAAT 15:00 tarihleri arasında Mum Organizasyon tarafından düzenlenen ÇEYİZ kampanyasına 5974 iştirakçi katılmıştır. 20.06.2013 tarihinde yapılan çekilişte ikramiye kazanan asil ve yedek talihliler yukarıda belirtilmiştir. İkramiye olarak, 3 kişi SAMSUNG 40ES5500 FHD LED LCD TV, 3 kişi SAMSUNG WF0600NCW ÇAMAŞIR MAKİNESİ, 3 kişi SONY PS3 12GB KONSOL, 3 kişi XBOX X360 4GB GEARS OF WAR 2 KONSOL, 3 kişi INDESIT DFG 051 S EU BULAŞIK MAKİNESİ, 3 kişi ALTUS AL-554 G GAZLI TURBO FIRIN, 3 kişi SAMSUNG BD-E5300 BLURAY DVD PLAYER, 5 kişi KING K-817 ERICA ISLAK KURU ŞARJLI SUPURGE ikramiyesi kazanmıştır. İkramiye kazanan asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile bildirim yapılacaktır. İkramiyeyi teslim alabilmek için kazanan asil talihlilerin en geç 10.07.2013 yedek talihlilerin en geç 25.07.2013 tarihine kadar, +90 212 266 11 30 no’lu faxa nüfus cüzdan fotokopilerini göndererek başvurmaları ve gerekli evrakları, MUM ORGANIZASYON DANISMANLIK HIZMT. TURIZM. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Balmumcu Mah. Itrı Sok. No:30 Balmumcu Beşiktaş/İstanbul adresine kargo ile göndermeleri gerekmektedir. ÖTV ve KDV haricindeki diğer tüm yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanyaya katılan herkes kampanya kurallarını peşinen kabul etmiş sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…