- 4 Ağustos 2009
- 713
- 1
- 641
- 41
ben böyle bi şikayet etmiştim ve döküm çıkarmışlardı 6 tane geri dönmüş 3 tane akibetini bilemediğim teslim gözüken çıktı ve 3 5 aylık bi zamanın dökümüydü
En Çok Satan Kitaplar Roman ve Kitap Yorumları Son Çıkan Kitaplar
Gece gece yanlış bulmadıysam :) cevabı Azrail Aynası
Hoşgeldin canım. Valla uzun zamandır gözüm aradı seni. Ama işlerin yoğun herhalde diye bişi yazmadım. Uzun zaman oldu özlettin kendini.günaydın kızlar, ben de uzun zamandır katılamadım sizlere.....ara ara girip gördüklerimi paylaşacağım inşallah:)
Hoşgeldin canım. Valla uzun zamandır gözüm aradı seni. Ama işlerin yoğun herhalde diye bişi yazmadım. Uzun zaman oldu özlettin kendini.
gnydın kızlar.. maggiler hangi kargo ile geliyor, bilgisi olanlar cvp yazabilir mi tşkler..
kırmızı kasa yenilendi kulaklık isteyen bitmeden alsın
herkese günaydın:))))
kızlar,kırmızı kasada birşey anlamadım...kulaklığı ekledim..ama t-shirt ekleyemiyorum..içecek festivalinden 1 kere faydalabilirsiniz çıkıyor..t-shirt almak için bir sonraki seferi mi bekleyeceğim bu durumda? yani her biri için ayrı zamanlarda tek tek mi alış yapacağım?
https://www.facebook.com/marcamarca?hc_location=stream aile havuzu hediye 3 kişiye beğen paylaş..
aynı hesaptan içecek pestivali olan kampayadan sadece 1 kez yararlanabilirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?