Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Şu teknosada sıra gelse keşke bana. Emir doğduuğunda soba sıkıntısı çekmiştik. Ev doğal gazlı ama yıkarken sobaya ihtiyacımız olmuştu. Eşimin teyzesinden almıştık.

evet çalışanlarla ilgili genel merkeze şikayet edicem ama buranın insanı insan değil ki anlamazlar yinede

Yurt içi ile bende sorunluydum elemanı internet siteleri üzerinden şikayet ettim hem telefonla sorun için geri aradılar hemde gerekli işlem yapıldı şimdi farklı bir eleman geliyor ve gayet ilgililer

bende şiyetçym yurtiçiden nasıl şikayet ediliyor ne zmn önce aradılar avon numune krem gelck diye gelmedi.. üstüne bide hiptenn numune gelmşti poşetlenmemiş halde karton açılmış içindeki bebeb bisiküvisi bile yrtılmş halde kim yaptı bilemem ama bir bebe bisküvisinide alack kadar düşmemeli bir insan

ben böyle bi şikayet etmiştim ve döküm çıkarmışlardı 6 tane geri dönmüş 3 tane akibetini bilemediğim teslim gözüken çıktı ve 3 5 aylık bi zamanın dökümüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…