Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlar demin kız kardeşim aradı 8x4 ler geldi anneme babama geldi bana gelmedi kimlik falan sormadılar direk imza attım teslim aldım dedi öyle oluyormuki bir ailede bütün isteyenlere parça parçamı gönderiyorlar yoksa toptan gönderim yapıyorlarmı kafama takıldı sizlere sorayım dedim kargocu cebe indirmesin artık kargoculara hiç güvenim yok ta o yüzden

canım benım dunyam temızlık kampanyası 8 hazıran 31 temmuz arasında gecerlıdır diye yazıyor katılım kosullarında ne olcak kazananlar alamıcakmı?

Bu Ramazan çorbalarınız MAGGI'den
‎4.Gün Soru ve Cevapları

1- Güllaç yaprağı hangi malzemelerden oluşur? Mısır Nişastası, Buğday unu ve Su
2- Komposto ve hoşafı ayıran en önemli özellik nedir? Komposto yaş meyvelerden, hoşaf ise kuru meyvelerden yapılır.
3- Ramazan pidesi neden ekmekten daha kolay hazmedilir? Fırına verilmeden önce hamurun altına serilen kepek yüzünden.

4. Gün Kazananları

1-Şenay Urun
2-Önder Bakan
3-Seckin Cekic
4-Yasemin Aka
5-Özlem Ulutaş
6-Özge Aydın
7-Gülnaz Ocakoğlu
8-Esra Birkan
9-Nursel Işık Gideroğlu
10-Nesrin Keskin
11-Habip Yılmaz
12-Elif Blgl
13-Yasemin Çavuş Ateş
14-Mavilim Hgk
15-Nefise Sarıçam
16-Naz Çiçek
17-Arzu Solak
18-Mustafa Özer
19-Hayati Arıgan
20-Burcin Akar
21-Kaan Bilge
22-Rukiye Sarıçam
23-Zübeyde Aksoy
24-Deniz Konuş Eydemir
25-Ayşe Çöken
26-Semra Coruk Oguz
27-Aynur Avcı
28-Fatime Akerik Çolak
29-Kampanya Cns
30-Murat Önder

anaaaaam magginin sorulara bak:26::95::96:kızlar kolay gelsin valla işiniz zorrrr

Son düzenleme:

yine kazanamadım of of

bende 8x4 e habire kayıt yapıp duruyorum bari ondan kazanayım sizlerde yapın kızlar bari deodorantımız olsun :94:

Son düzenleme:
maggi'ye ilk kez bugun katılcam bakalımm.
ilk 2 soruya cevap verip 3.soruda ilk 30a girmemiz gerekiyor değilmi?
Rüyamda kargocu kocaman paket getıriyordu kim bilir belki bugun kazanırımm :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…