Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım bende senin yeni versiyonunum 10 senelik çalışma hayatımdan sonra ikiz hamilelikle başlayan ev hanımlığım şimdi ikizlerimle daha bir çoşkulu hal aldı dediğin gibi önceden manikürsüz ojesiz dolaşmayan süslenmeden bakkala bile gitmeyen ben şimdi orman kaçkını gibi geziniyorum aynalarla kanka olan ben şimdi aynaya bakmaya fırsat bulamıyorum..kaşımda bir tane tüy çıksa hemen cımbızı eline alan ben şimdi kaş kalınlaştırıyorum v.s. v.s. canım..yinede memnunum halimden gerçi daha yolun başındayım ya neyse..

yarışmalarada ocak ayında tesadüfen bebek bezi bakarken netten karşıma çıktı..bu siteye yıllardır üyeyim zaten bide burayı gördüm..önce bir kaç gün takip ettim burayı inanmadım pek..ama kazananları görünce başladım bende...yani canım 7 aydır en büyük hediyemdi..şans işte canım hiç belli olmaz yok yok dersin bir anda en güzeli senin olur..sıkma canını anne olmak kolay değil işte..herşeyi bir kenara atabiliyoruz,yeterki onlar sağlıklı huzurlu büyüsünler...

iyi akşamlar kızlar bulaşık makinesı kazanan arkadaşlar tebrik ederim
şansınız daim olsun
tabi benimde,bizimde :)

Çok haklısın canım.İnsan çocuğu olunca hep o iyi olsun da diye düşünüyor.Ben de iki üniversite bitirdim.Üstüne bir de yüksek lisans yaptım hem de en zorundan.Şimdi vede oturuyorum. Aman napayım.Biz bu kocaları boşa mı aldık? Baksınlar bize.Hem çocuk hem ev hem de ona bakamam.

Şöyle bir taktik uygulanıyormuş canım.Bir saat belirleyip o saati ilk girişte denk gelene kadar hep oynuyorlarmış.4-5 saat sonunda o saat denk geliyormuş.Zaten o kadar yüksek puan almak için ilk denemende tahmin etmiş olman gerek.

Aslında acıdım biraz müdürünüze de.Bayram üstü kötü olmuş onun için.Gerçi ne ekersen onu biçersin. O da belki ilerde daha iyi birisi olur inşallah.Yine de ne bileyim biraz üzüldüm onun için. Umarım sizin için iyi olur. Çok daha iyi bir yönetici gelir inşallah.

kizlar 2 haftadir facebooktaki yarismalara bosuna katiliyormusum.Herkese acik paylastigimi zannediyodum meger sadece arkadaslara paylasiyomusum.Ben de diyorum niye bana hicbisey cikmiyor.Arkadaslarimdan ozur dilerim 2 kere paylasmak zorunda kaldim herseyi bircok yarismam da bosa gitmis zaten.Neyse onumuzdeki maclara bakicaz artik :)

Son düzenleme:

ay iyiki yazmışsın canım ya bende aynısını yapıyormuşum meğer :)

maggi nin hediyesi ne kızlar?? 2 sene önce kazanmıştım, sadece çorba çeşitlerinin olduğu bir sepetti yine öylemi?

Süpriz hediye ne olduğu söylenmiyor gelince görücez

kazanan arkadaşları tebrik ediyorum bende iftara arkadaşlarımı çağırdım şuan yorgunluktan bitmiş durumdayım ama hediyelere sevinmedim değil

yarışmaya katılmadan kazanmak daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…