Kızlar siz böyle yazınca özeniyorum ben de bir ipad bulaşık mk falan kazanaydım yaahiç büyük bir hediye kazanmadım hep numune , bisküvi falan onları da eşe dosta dağıtıyorum , kapıcı kargo gelince seviniyor :) Allah'ım mübarek Ramazan'da bari güzel bir hediye nasip etsin bana 3 senedir çalışamıyorum bebişe bakmak için haliyle maddi durum da ona göre kısıtlı oluyor borç ödemekten anamız ağladı , 2 tane üniversite okudum yüz tane sertifikam var evde oturmak çok üzüyor beni , akşam akşam dert yandım size ama en iyi siz anlarsınız , çocuğa bakıcam derken yüzüne bakılmaz bir tip oldum o da cabası , fıstık gibiydim ahhh ahhh insanda şans kısmet olacak işte
canım bende senin yeni versiyonunum10 senelik çalışma hayatımdan sonra ikiz hamilelikle başlayan ev hanımlığım şimdi ikizlerimle daha bir çoşkulu hal aldı dediğin gibi önceden manikürsüz ojesiz dolaşmayan süslenmeden bakkala bile gitmeyen ben şimdi orman kaçkını gibi geziniyorum aynalarla kanka olan ben şimdi aynaya bakmaya fırsat bulamıyorum..kaşımda bir tane tüy çıksa hemen cımbızı eline alan ben şimdi kaş kalınlaştırıyorum v.s. v.s. canım..yinede memnunum halimden gerçi daha yolun başındayım ya neyse..
yarışmalarada ocak ayında tesadüfen bebek bezi bakarken netten karşıma çıktı..bu siteye yıllardır üyeyim zaten bide burayı gördüm..önce bir kaç gün takip ettim burayı inanmadım pek..ama kazananları görünce başladım bende...yani canım 7 aydır en büyük hediyemdi..şans işte canım hiç belli olmaz yok yok dersin bir anda en güzeli senin olur..sıkma canını anne olmak kolay değil işte..herşeyi bir kenara atabiliyoruz,yeterki onlar sağlıklı huzurlu büyüsünler...
Kızlar siz böyle yazınca özeniyorum ben de bir ipad bulaşık mk falan kazanaydım yaahiç büyük bir hediye kazanmadım hep numune , bisküvi falan onları da eşe dosta dağıtıyorum , kapıcı kargo gelince seviniyor :) Allah'ım mübarek Ramazan'da bari güzel bir hediye nasip etsin bana 3 senedir çalışamıyorum bebişe bakmak için haliyle maddi durum da ona göre kısıtlı oluyor borç ödemekten anamız ağladı , 2 tane üniversite okudum yüz tane sertifikam var evde oturmak çok üzüyor beni , akşam akşam dert yandım size ama en iyi siz anlarsınız , çocuğa bakıcam derken yüzüne bakılmaz bir tip oldum o da cabası , fıstık gibiydim ahhh ahhh insanda şans kısmet olacak işte
kızlar bu arada şu arzum çay saatini becerebilen varmı? millet uçmuş resmen yaa....bunmuşlar bir taktik ama ne :44: yada hile
bilen varsa paylaşsın lütfen
gerçi demin üşenmedim ilk baştakilerin profillerine girdim...çoğu sahte çoğuda uzun zamandır kullanılmıyor..yolunu bulan sülalesini sokmuş
Aslında acıdım biraz müdürünüze de.Bayram üstü kötü olmuş onun için.Gerçi ne ekersen onu biçersin. O da belki ilerde daha iyi birisi olur inşallah.Yine de ne bileyim biraz üzüldüm onun için. Umarım sizin için iyi olur. Çok daha iyi bir yönetici gelir inşallah.Kızlarrrr nasılsınız? 1Temmuzda teftiş geldi iş yerime 9 temmuzda gittiler. Yarışmalarla hiç mi hiç ilgilenemedim. Dünde beklediğim olay gerçekleşti ve müdürümü işten attılar yolsuzluktanKuş gibi hafifledim resmen. Hepimize kan kusturdu aylarca hamileyken doğumdan sonra ücretsiz izin kullanmayayım diye zorla istifa dilekçesi almıştı elimden. Allah çok büyük bizi kendince işten atmaya çalışırken şikayetimiz doğrultusunda teftiş gelip bütün açıklarını buldu ve atıldı.
kizlar 2 haftadir fecabooktaki yarismalara bosuna katiliyormusum.Herkese acik paylastigimi zannediyodum meger sadece arkadaslara paylasiyomusum.Ben de diyorum niye bana hicbisey cikmiyor.Arkadaslarimdan ozur dilerim 2 kere paylasmak zorunda kaldim herseyi bircok yarismam da bosa gitmis zaten.Neyse onumuzdeki maclara bakicaz artik :)
ay iyiki yazmışsın canım ya bende aynısını yapıyormuşum meğer :)
üzülmeyin kızlar 7 aydır herkese açık paylaşıyom ya 2 ya 3 kez hediye çıkmıştır o paylaşımlardanD:
maggi nin hediyesi ne kızlar?? 2 sene önce kazanmıştım, sadece çorba çeşitlerinin olduğu bir sepetti yine öylemi?
magginin hediyesi kesin çorbadır
kazanan arkadaşları tebrik ediyorum bende iftara arkadaşlarımı çağırdım şuan yorgunluktan bitmiş durumdayım ama hediyelere sevinmedim değil Eki Görüntüle 754838
yarışmaya katılmadan kazanmak daha güzel
kızlar detan ın bugünkü cevabı "rusya"
nerden kazandınız anlamdım.kısmetse1 ay sonra kızım dünyaya gelecek.bişey kazanamadım ona yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?