Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar markafoni hesabında 50,60,70 tl limitli indirimi olan varmı.bende limitsiz 20 tl kod verecem acil lazımda.

bebeği küçük çocuğu olan arkadaşlar güzel bir alışveriş sitesi var bebek mamalarını bezlerini giysilerini gerçekten çok ekonomik veriyor ve güvenilir ürünler yüzde yüz orijinal ben defalarca denedim ve memnun kaldım eğer alışveriş yapmak isteyenler varsa bana mail adreslerini yollarlarsa davet linki gönderebilirim

Merhaba Arkadaşlar
Bir çok kez dile getirdim.
"kişisel oy için" bu başlık kullanılsın mı diye ve
siz hep birlikte "hayır çünkü oy için defalarca aynı mesajları yazıp duruyorlar ve konunun ipi kaçıyor" diye tepkinizi dile getirdiniz.
Oy için isterseniz yeni bir başlık açın burası yeri değil bunun zira oy istenen konularda kimse durmayı maalesef bilmiyor 5 dakika ara ile sürekli aynı mesaj sürekli aynı mesaj ve sayfalarca gereksiz yere mesajları okuyup duruyorsunuz. Oy isteyenlere lütfen yeni bir başlık açmalarını söyleyin veya tepkinizi verin. Az önce bir ceza verdik bu konuda bu 6. cezası ama bizi gene suçlu bulacak gerekçe "herkes yapıyor" hayır efendim herkes yapmıyor... Lütfen bu ihtiyaç ise bunun için biri yeni başlık açsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…