Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

al benden de o kadar en son kremini kazandım oda gelmedi daha bi ara çok güzel şeyler kazanmıştım
bende sütaş bardak kazanmıstım sansım dondu ohhh dıye sevınmıstım bı hevesle yıne oynadım artık tık yok :2: üstelık bıtane saat kazandım oda gelmedı aylardır

bende 8X4 ve cillit bang de yokum

ama sabah maggi günün sorusundan eşim ve ben kazandık aslında hızlı değildim ama sadece tarihi osmanlı macunu cevabını kabul etmişler..mesir macunu yada sadece macun yazanlar elenmiş..

bide bu arada bugün sabah bulaşık makinem geldi hemen eskisini söktük eşimle servisi aradık..onlarda sağolsun 2 saate gelip kurdular.çok beğendim...işte bua benim en büyük hediyem

ben kazandım da ne oldu bana gelen yok..
dask tan kazandım
lipton dan kazandım
calveden kazandım hatta şikayet ettim
omo dan ütü kazandım hala dönmediler

kazanıpta gelmemesinden se kazanmamak daha iyi..

güzel günlerde kullan canım. Mutfak dolaplarında çok güzel

ohh iyi günlerde kullan ben mesisr macunu demıstım onuda kaybettik kendımı oyalıyo gıbı bıseyım artık

kızlar bu ducros şarkısında ne diyor nolur biri yazsın deliricem ((( bilgisayarım mı bozuk nedir hiçbirşey anlaşılmıyor ya

Son düzenleme:

Canım güle güle kullan hayırlısıyla.Çok yakışmış mutfağına da. Bulaşık yıkamayı hiç sevmem.Bulaşık makineası benim evimin gözdesi gibi bir şey.:) Çok güzel canım çok beğendim.

kızlar sesim çok kötüdür ama şarkıyı söylicem tabi ducrosun şarkısının sözlerini bilen varmı ben videodan pek anlamadımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…