banada bişi çıkmıyo kazanan arkidişlerimi tebrik ederim onlar kazanıncada mutlu oluyorum benbu arada konu dışı ama bunu sormam gerekli kızlar sezeryan kaç haftalıkken alınıyodu bilen varsa sölerse çok sevincem
kazanıpta böyle yazdıgınızda gerçekten sinirlerimiz bozuluyor.biz kazanamıyoruz.sen yinede kazandıklarını yazmışsın.bizde bir tane yok..
"Tarifi Aklımda" 1. Hafta Kazananları her gün yapmıştı ama yokum yine
https://www.facebook.com/notes/bizim-mutfak/tarifi-akl%C4%B1mda-1-hafta-kazananlar%C4%B1/10151525990942467
arkadaşlar golf dondurmanın yarışmasından en fazla kaç puan yaptınız?20000 lerde olanlar var nasıl yaptılar acaba.90 saniyede acaba onundamı hilesini buldular?
banada bişi çıkmıyo kazanan arkidişlerimi tebrik ederim onlar kazanıncada mutlu oluyorum benbu arada konu dışı ama bunu sormam gerekli kızlar sezeryan kaç haftalıkken alınıyodu bilen varsa sölerse çok sevincem
cnm sğ salim kucağına almanı diliorum bebeğini.. az kaldı galiba.. benim iki gebeliğim de erken doğum riski olduğu için 36. haftanın başına sezeryanla aldı dr.. tabi kilo olarak biraz düşükdü.. normalde 38. haftanın sonunda alırdım ama senin durumun d beklemenin anlamı yok demişti bana..
kızlar allah aşkına hangi yarışmaya katıldında makina hediye edildi.biz neden görüp katılamıyoruz anlamadım.daha bi çöp bile kazanamadım ben burdan nedense.takipte oldugum halde..
kazanıpta böyle yazdıgınızda gerçekten sinirlerimiz bozuluyor.biz kazanamıyoruz.sen yinede kazandıklarını yazmışsın.bizde bir tane yok..
sağol canım daha 10 hafta varmış 38 de alırsa kasılmam sancım çok oluyo bende korkuyorum erken doğumdan kızımda rahatsızdı bunda daaa çok korku yaşıyorum o yuzden allah saglıklı versinde
Bence strese girme tatlım.Stres çok zararlı.Kendini rahatlat. Pilates yoga yürüyüş falan yap.Merak etme bebeişin sağlıkla doğacak ben dua ediyorum senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?