Bazı insanlar şükretmeyi bilmez işte , ben de ekmek kırıntısını ziyan etmeyen bir tipim çok tutumluyum , kanaatkarımdır , Allah zıt karakterleri biraraya getiriyorsa vardır bil bildiği diyorum .. Benim kırıldığım şey uğraşıp emek verip birşey elde ettikten sonra tepkisiz kalınması , biri hediyemi beğenmediğinde de çok üzülürüm istiyorum ki birşey yapınca herkes havalara uçsun , mutlu olunsun ama yokkkaaa çok şaşırdım ne güzel kazanıyorsun işte sevinmesi lazım
benim eşim bayılıyor kazandığımda
uzun zamandır kazanamıyorum birşey hani yok mu diye soruyor
ya kızlar şu yumoşun yarışmasında dans ettiriyorum en fazla 34 çekiliş hakkı verdişimdi ne oluyor anlamadım hala
benim 50 oldu fazlasınıda vermiyo zaten işaretleri tıklamaya çalış dikkat et üstte sagda ve solda var
Pamukannesi,cfrsvm,bns tebrikler kızlarrrr! Çok sevindim hepinize. Güle güle kullanın hediyelerinizi. Tüm topik iPadleneceğiz. Kızlarrr oh ne güzel topiğin şansı açıldı pir açıldı.Hazır bu kervan varken ben de iPhone dileklerimi arada yenileyeyim bari. :))) Hepinizi çok tebrik ederim. Gerçi benim çekilişlerden yana hiç şansım yok. Şu ara kafama göre yarışma da yok. Yazmalı çizmeli olması gerek benim kazanmam için. :)) Hadi bakalım. Artık yavaş yavaş ev ve araba kazanalımŞansımız hep böyle olsun.
Pamukannesi,cfrsvm,bns tebrikler kızlarrrr! Çok sevindim hepinize. Güle güle kullanın hediyelerinizi. Tüm topik iPadleneceğiz. Kızlarrr oh ne güzel topiğin şansı açıldı pir açıldı.Hazır bu kervan varken ben de iPhone dileklerimi arada yenileyeyim bari. :))) Hepinizi çok tebrik ederim. Gerçi benim çekilişlerden yana hiç şansım yok. Şu ara kafama göre yarışma da yok. Yazmalı çizmeli olması gerek benim kazanmam için. :)) Hadi bakalım. Artık yavaş yavaş ev ve araba kazanalımŞansımız hep böyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?