Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya kızlar şu yumoşun yarışmasında dans ettiriyorum en fazla 34 çekiliş hakkı verdi şimdi ne oluyor anlamadım hala

aaa çok şaşırdım ne güzel kazanıyorsun işte sevinmesi lazım
benim eşim bayılıyor kazandığımda
uzun zamandır kazanamıyorum birşey hani yok mu diye soruyor
Bazı insanlar şükretmeyi bilmez işte , ben de ekmek kırıntısını ziyan etmeyen bir tipim çok tutumluyum , kanaatkarımdır , Allah zıt karakterleri biraraya getiriyorsa vardır bil bildiği diyorum .. Benim kırıldığım şey uğraşıp emek verip birşey elde ettikten sonra tepkisiz kalınması , biri hediyemi beğenmediğinde de çok üzülürüm istiyorum ki birşey yapınca herkes havalara uçsun , mutlu olunsun ama yokkk

kızlarr maşallah ramazan bereketiyle elmiş ne güzel şeyler kazamışsınız bayadır giremiyordum bi baktım bulaşık makinaları ipadler havada uçusuyoo çok imrendimm yaa Allah tüm isteyenlere versin inşaaallah güle güle kullanın sizlerde

Pamukannesi,cfrsvm,bns tebrikler kızlarrrr! Çok sevindim hepinize. Güle güle kullanın hediyelerinizi. Tüm topik iPadleneceğiz. Kızlarrr oh ne güzel topiğin şansı açıldı pir açıldı.Hazır bu kervan varken ben de iPhone dileklerimi arada yenileyeyim bari. :))) Hepinizi çok tebrik ederim. Gerçi benim çekilişlerden yana hiç şansım yok. Şu ara kafama göre yarışma da yok. Yazmalı çizmeli olması gerek benim kazanmam için. :)) Hadi bakalım. Artık yavaş yavaş ev ve araba kazanalım Şansımız hep böyle olsun.

Twitter sayfamızı takip edip ‪#‎hchaircarekullanıyorumçünkü‬ cümlesini tamamlayın, efsanevi saç bakım ürünü HC Complex’i kazanma şansını yakalayın
Çekiliş sonucu, twitter üzerinde sayfamızı takip eden ve #hchaircarekullanıyorumçünkü etiketi ile cümleyi tamamlayan 3 şanslı takipçimiz 1'er adet HC Complex kazanacaklardır. Yarışma 28 Temmuz 2013 Pazar günü saat 20:00'de sona erecektir.

saol cnm.. inş.. benim de çekilişten yana şansı yoktur ama şaşırdım kazandığıma... cfrsvm arkadaşım haber verdi, saolsun ne zaman güzel bi hediye kazanmış olsam o verio müjdeyi :) bencede sen neyin eksikse dile getir yine, o zaman çıkıo sana da :) yavaş yavaş bu topic eve arabaya doğru ilerliyor.. bakalım kimin kısmetinde..

Çok teşekkürler tez zamanda dileklerine ulaşman dileğiyle İçinde bulunduğumuz günlerin hürmetine herkes gönlündekine ulaşır hep beraber seviniriz inş

Nazar değmesin bizlere diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…