- 16 Mart 2009
- 863
- 15
- 118
Pamukannesi ben face te bir numara buldum ve aradım kazanan ablammış belgeler elimize ulaştığında 10 gün içinde hediyen elinde olur dendifaci mutluyum şuan ablama söyledim senindir o d.günü hediyesi olsun dedi haha azcık ayak yapıp demesini ben sağladım ya neyse
belgeler derken cnm.. bişey göndermemiz gerekio muymuş.. bu arada tbrk ederim ablanı da seni de..
Teslim tesellüm belgesi ve kimlik fotokopisi gönderilecek. Eve belgeleri yollamışlar o elimize ulaşınca bizde doldurup kargoyla onlara yollıycaz. Numarayı istersen mesaj atayım bi ara hem isim teyiti al hemde ordaki bayan çok güzel açıklıyor gerekenleri gerekli bilgiyi almış olursun
Pamukannesi tebrikler azıcık bize de sürün :)) ben de oğluma bir ipad kazanmak istiyorum ama hiç öyle büyük ödüller bulmuyor beni , eşim de şoka girer heralde ne kazansam burun kıvırıyor nankör
Hanımların kazancını istemeyiz durumları hatta kazandığımız şeyleri bile küçümsüyorlar,Avon dan gelen mis gibi parfüme bile berbat dedi şükür kafasında kırmadım fakir fukara bulup versem bari dua eder ukala iştehttps://www.facebook.com/cpturkiye?hc_location=stream saol cnm... inş sende kazanırsın.. benim eşim de senin ki gibi memnun olmaz.. söyledim de ıpad kazandım falan die tepkisiz bi şekilde güle güle kullan dedi.. şok falan olamdı yani :)
Hanımların kazancını istemeyiz durumları hatta kazandığımız şeyleri bile küçümsüyorlar,Avon dan gelen mis gibi parfüme bile berbat dedi şükür kafasında kırmadım fakir fukara bulup versem bari dua eder ukala işte
kızlar,
yumoş toplamda hala 50 çekiliş hakkı mı veriyor?
Ooo benim esimde tam tersi...parfumu verdim bayildi...bitiyor bidaha kazan diyor..eve ne kazansam cok sevinirrr kv yi arar oda tbrk eder.. numune olsa bileeee ipad kazansam ucar herhaldeee...para kolay kazanilmior..git al de ozaman alacakmi
https://www.facebook.com/mercedesbenzticari sayfası
cevap olarak a dedim...google yazdım..motor gücü için a seçeneğindeki yazıyordu..ama lütfen siz de bir bakın..yanlış cevap vermişsem sizi de boşu boşuna sürüklemiyeyim..
Hanımların kazancını istemeyiz durumları hatta kazandığımız şeyleri bile küçümsüyorlar,Avon dan gelen mis gibi parfüme bile berbat dedi şükür kafasında kırmadım fakir fukara bulup versem bari dua eder ukala işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?