Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Türkiye’nin 7 bölgesine ait 21 köfte tarifini bulabileceğiniz “Fairy ile Türkiye’nin Köfte Haritası” uygulamamıza sizi de bekliyoruz! Hünerli ellerinizle hazırladığınız köftenizle süslediğiniz mutlu ramazan sofranızın fotoğrafını bizimle paylaşın, sürprizleri kazanma şansı yakalayın!

https://www.facebook.com/FairyTurkiye

belgeler derken cnm.. bişey göndermemiz gerekio muymuş.. bu arada tbrk ederim ablanı da seni de..

belgeler derken cnm.. bişey göndermemiz gerekio muymuş.. bu arada tbrk ederim ablanı da seni de..

Teslim tesellüm belgesi ve kimlik fotokopisi gönderilecek. Eve belgeleri yollamışlar o elimize ulaşınca bizde doldurup kargoyla onlara yollıycaz. Numarayı istersen mesaj atayım bi ara hem isim teyiti al hemde ordaki bayan çok güzel açıklıyor gerekenleri gerekli bilgiyi almış olursun

Pamukannesi tebrikler azıcık bize de sürün :)) ben de oğluma bir ipad kazanmak istiyorum ama hiç öyle büyük ödüller bulmuyor beni , eşim de şoka girer heralde ne kazansam burun kıvırıyor nankör

tmm...iyi olur cnm

Pamukannesi tebrikler azıcık bize de sürün :)) ben de oğluma bir ipad kazanmak istiyorum ama hiç öyle büyük ödüller bulmuyor beni , eşim de şoka girer heralde ne kazansam burun kıvırıyor nankör

https://www.facebook.com/cpturkiye?hc_location=stream saol cnm... inş sende kazanırsın.. benim eşim de senin ki gibi memnun olmaz.. söyledim de ıpad kazandım falan die tepkisiz bi şekilde güle güle kullan dedi.. şok falan olamdı yani :)

Hanımların kazancını istemeyiz durumları hatta kazandığımız şeyleri bile küçümsüyorlar,Avon dan gelen mis gibi parfüme bile berbat dedi şükür kafasında kırmadım fakir fukara bulup versem bari dua eder ukala işte

Ooo benim esimde tam tersi...parfumu verdim bayildi...bitiyor bidaha kazan diyor..eve ne kazansam cok sevinirrr kv yi arar oda tbrk eder.. numune olsa bileeee ipad kazansam ucar herhaldeee...para kolay kazanilmior..git al de ozaman alacakmi

kızlar,
yumoş toplamda hala 50 çekiliş hakkı mı veriyor?

Evet 50 hak veriyor en fazla

Ooo benim esimde tam tersi...parfumu verdim bayildi...bitiyor bidaha kazan diyor..eve ne kazansam cok sevinirrr kv yi arar oda tbrk eder.. numune olsa bileeee ipad kazansam ucar herhaldeee...para kolay kazanilmior..git al de ozaman alacakmi

Ne mutlu size bizim evdede aynı hava var birşey kazandığımda çok hoşlarına gidiyor ama sanırım daha çok benim mutlu olmamdan mutlu oluyorlar

Oh kazananlar oluyor cok sukur kazanan kazanmayan herkesi tebrik ediyorum azmin zaferine ulasacagız

aaa çok şaşırdım ne güzel kazanıyorsun işte sevinmesi lazım
benim eşim bayılıyor kazandığımda
uzun zamandır kazanamıyorum birşey hani yok mu diye soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…