pamukannes' bns tebr'k eder'm darisi b'zlere 'n;allah
Pamukannesi,cfrsvm,bns tebrikler kızlarrrr! Çok sevindim hepinize. Güle güle kullanın hediyelerinizi. Tüm topik iPadleneceğiz. Kızlarrr oh ne güzel topiğin şansı açıldı pir açıldı.Hazır bu kervan varken ben de iPhone dileklerimi arada yenileyeyim bari. :))) Hepinizi çok tebrik ederim. Gerçi benim çekilişlerden yana hiç şansım yok. Şu ara kafama göre yarışma da yok. Yazmalı çizmeli olması gerek benim kazanmam için. :)) Hadi bakalım. Artık yavaş yavaş ev ve araba kazanalımŞansımız hep böyle olsun.
bizim anneler benziyo biraz :) gerçi benimki başımıza bi iş geleceğini düşünüyo ama (Allah korusun) bi gönlümce sevinemedim "ne belli onlar olduğu ya başkası onların adına mektup yolladıysa kimlik bilgileri yollama" diyip duruyohayırlısıyla bende ipad iphone kazansam sonra televizyon falan ne güzel olurduama annem hiç istemiyor katılmamı gelen numunelere bile laf söylüyor
Kızlar şu hobby home mu kaç sn de yaptınız ya ben 13 sn de yaptım bakalım inş çıkar.Nevresime ihtiyacım var hemde çok. Renkleri soldu 2 takımımın sıcakta yıkadım diye
banvitten eşim kazanmışepeydir bişi kazanamıyodum eşim adına eşim 50.kişi olma konusunda şanslı gecen sene de glissten kazanmıştı rabbim tüm kazanamayanlara da anacımla arkadaşıma da nasip etsin kazanmayı
tebrik ederim banviti saaat kaçta yapıyorsunuz gece mi girmek gerekiyor acaba bende hergün yapmıştım:2::2:
teşekkürler dün 13;17 de yapmışım yarın bide bu saatte dene, inşallah kazanırsın
tebrik ederim banviti saaat kaçta yapıyorsunuz gece mi girmek gerekiyor acaba bende hergün yapmıştım:2::2:
teşekkürler dün 13;17 de yapmışım yarın bide bu saatte dene, inşallah kazanırsın
50.kişiye verdikleri için zamanın pek bi önemi yok sanırım tamamen şans eseri oluyor gibi hergün dene bence şansını ben sadece 2 gün denemiştim burda kızlar yazınca baktım kazanmışım tesadüfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?