Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kazanan arkadaşlara tebrikler darısı bizlerin başına:)anacıma elektrik süpürgesi mini fırın kazansam iyiydikendime de bilgisayarerkek kardeşime de cep telefonuarkadaşımın oğluşuyla komşu kızlarına da cicilerne çok şey istemişim:26::26:

sağolasın canım ben ıpad kazanmadım çok istiyordum ama olmadı bu sefer.. ben ıpod sufle kazandım ilk defa milli piyango çekilişinden kazandım umarım ıpad bende kazanırım birgün herkesin gönlüne göre olsun herkese bol şanslar

Son düzenleme:
tebrik ediyorum kızlar kalbiniz temiz demekki ne güzel forumdan sonunda güzel hediyeler kazananlar çıkıyor darısı başımıza

hayırlısıyla bende ipad iphone kazansam sonra televizyon falan ne güzel olurdu ama annem hiç istemiyor katılmamı gelen numunelere bile laf söylüyor

hayırlısıyla bende ipad iphone kazansam sonra televizyon falan ne güzel olurdu ama annem hiç istemiyor katılmamı gelen numunelere bile laf söylüyor
bizim anneler benziyo biraz :) gerçi benimki başımıza bi iş geleceğini düşünüyo ama (Allah korusun) bi gönlümce sevinemedim "ne belli onlar olduğu ya başkası onların adına mektup yolladıysa kimlik bilgileri yollama" diyip duruyo gerçi bugün biraz yumuşadı gibi ben direk çok sevinir sanıyodum ama görmeden tam sevinemem diyo buna da şükür

Kızlar şu hobby home mu kaç sn de yaptınız ya ben 13 sn de yaptım bakalım inş çıkar.Nevresime ihtiyacım var hemde çok. Renkleri soldu 2 takımımın sıcakta yıkadım diye

Son düzenleme:
kızlar banvit açıklanmış aramızdan kazananlar var galiba .,kazanan arkadaşlara tebrikle r.bende kazanmak istiyorum artık saat kaçta yapıyorsunuz banviti söyleyebilirmisiniz

Kızlar şu hobby home mu kaç sn de yaptınız ya ben 13 sn de yaptım bakalım inş çıkar.Nevresime ihtiyacım var hemde çok. Renkleri soldu 2 takımımın sıcakta yıkadım diye

O kadar soruya nasıl 13 sn de cevap verdnz ya? ben cok hızlı okurum ama zaten 5 6 soru vardı 13 sn sasırdm.

tiyatro cezve çekilişi randomla yapılmış..o kadar kişi içerisinde 1 asil talihli ve 1 yedek talihli var..bilin bakalım yedek talihli kim,ben(
hediye nedir bilmiyorum çünkü öncesinde de duyurmamışlardı..tiyatroyu çok sevdiğim için katılmıştım..
bugün garanti yedekteyim,tiyatro cevizde de yedekteyim..hayırlısı ise beni bulur:)))

banvitten eşim kazanmışepeydir bişi kazanamıyodum eşim adına eşim 50.kişi olma konusunda şanslıgecen sene de glissten kazanmıştırabbim tüm kazanamayanlara da anacımla arkadaşıma da nasip etsin kazanmayı

tebrik ederim banviti saaat kaçta yapıyorsunuz gece mi girmek gerekiyor acaba bende hergün yapmıştım:2::2:

Banvitten bende kazanmışım öğrenci evi için mükemmel oldu bunlar şansım dönmeye başladı galiba geçenlerde arkadaşımın twitterından selva makarnaya da twit atmıştım o da geldi tabi eksik geldi yenisini yollayacaklar içinden ürünleri almışlar nasıl bi kargoysa artık. Bende kampanya paylaşmak istiyorum ama bulamııyorum paylaşan herkese çok çok teşekkür ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…