- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
Oyy oyyy ne cok yazismissiniz yetisemiyorum...
Kizim diş cikardi ama atesi 38 den asagi zoriniyor..nobetteyimmm .
Sabah erken kalktim uykum var...daha sahur icin birsyler hazirlicam..biyandanda yarismalara giriommm ..iftar davetlerinden eve gec gelioz utu temizlik camasir var...
Oyyyy Allahimmmm bana bi ipad iphone tablet hatta araba ver yüzüm gülsün
Dip not..
Neci necisin bilmiormda her yazdiginda guluorum nedensee artik
Hepsiburada vidyoyu izleyip yorum yapan ilk 1000 kişiye Philips Erkek Bakım Çantası Hediyeleri var Ayrıca ününü satın alanlara 30 TK Hediye Çeki
Kampanyaya aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz.
Hepsiburada.com
yarışmlara katılırken cok sıkılmaya başladım zaten dogru düzgün bişi de kazanamıyorum,galiba pes etmek üzereyim
Allah af etsin ama Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen yarışmalardan ben de yoruldum,bıktım..mani yaz ama jüri seçmiyor,oy toplamalı...iftar sofrası resimleri paylaş ama jüri seçmiyor yine en çok oy alan seçiliyor....oyun oyna ama en yüksek puanı yap,yapanların puanlarını görünce resmen OHAAA diyorum,şaka gibi geliyor,beğen paylaşlı olanlar zaten eşe dosta gidiyor,falanca hanımı tebrik ederim diyor..falanca hanım ya kankası ya eşi dostu çıkıyor..neye katıldım,hepsi karmançorman oldu..bir de şu hergün girilmesi gerekenler yok mu,çoğunu unutuyorum bile..
Bundan sonra sadece çekiliş yapan firmalarınkine katılacağım sanırım..ben de bıktım,hatta birçoğunu bıraktım..ne bileyim sırf form doldurmalı ya da soru sorup cevap istenen yarışmaları daha çok seviyorum..kısa ve net..böyle uzun şeyler beni germeye başladı..
Philips Styleshaver QS6140/32 Traş Makinesi - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
bu linke tıkladıktan sonra yorum yazılcak ürünle ilgili ben öyle yaptım
ben de dediğin gibi yaptım canım,epey de veriyorlarmış..böyle olunca çok seviniyorum..ama moderasyondan geçecekmiş mesajlar..şuan yayında değil..herhalde yarın yayınlanır..
yarışmlara katılırken cok sıkılmaya başladım zaten dogru düzgün bişi de kazanamıyorum,galiba pes etmek üzereyim
Yap yap yap hala bişi cıktıgı yok
cnm ben zaten hep oyle yapiyorum otekiler sIkIyo insani en iyisi cekilis insani yormuyo cikarsa cikar cikmazsa cikmaz yani
kızlar ne demek istediğnizı inanın anlayamadım.benimle dalgami geçip gülüyorsunuz yoksa!isterseniz artık girmem bende bu forma..
kızlar,
face den bana superfresh cevap tahmini yolluyorsunuz ya,özelden neleri işaretlediğinizi de yazarsanız doğru tahmin edeyim ki çekiliş hakları artsın..öbür türlü boşa tahmin oluyor..şöyle yapabiliriz..yani şöyle yapabiliriz:
lahmacunresmi-yanına seçenek yazın(cümleler a,b,c,d olsun mesela)
atıyorum lahmacun-a
mantı-c gibi...
o zaman doğru eşleştirme yapabilirim.
günaydın bol hediyeli günler
chemcat canım çok geçmişolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?