Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ne demek istediğnizı inanın anlayamadım.benimle dalgami geçip gülüyorsunuz yoksa!isterseniz artık girmem bende bu forma..

Hepsiburada vidyoyu izleyip yorum yapan ilk 1000 kişiye Philips Erkek Bakım Çantası Hediyeleri var Ayrıca ününü satın alanlara 30 TK Hediye Çeki

Kampanyaya aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz.

Hepsiburada.com

yarışmlara katılırken cok sıkılmaya başladım zaten dogru düzgün bişi de kazanamıyorum,galiba pes etmek üzereyim

yarışmlara katılırken cok sıkılmaya başladım zaten dogru düzgün bişi de kazanamıyorum,galiba pes etmek üzereyim

Allah af etsin ama Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen yarışmalardan ben de yoruldum,bıktım..mani yaz ama jüri seçmiyor,oy toplamalı...iftar sofrası resimleri paylaş ama jüri seçmiyor yine en çok oy alan seçiliyor....oyun oyna ama en yüksek puanı yap,yapanların puanlarını görünce resmen OHAAA diyorum,şaka gibi geliyor,beğen paylaşlı olanlar zaten eşe dosta gidiyor,falanca hanımı tebrik ederim diyor..falanca hanım ya kankası ya eşi dostu çıkıyor..neye katıldım,hepsi karmançorman oldu..bir de şu hergün girilmesi gerekenler yok mu,çoğunu unutuyorum bile..
Bundan sonra sadece çekiliş yapan firmalarınkine katılacağım sanırım..ben de bıktım,hatta birçoğunu bıraktım..ne bileyim sırf form doldurmalı ya da soru sorup cevap istenen yarışmaları daha çok seviyorum..kısa ve net..böyle uzun şeyler beni germeye başladı..

cnm ben zaten hep oyle yapiyorum otekiler sIkIyo insani en iyisi cekilis insani yormuyo cikarsa cikar cikmazsa cikmaz yani

Son düzenleme:

Çok sıkıldığında biraz mola ver yada bu büyük firmalarınkine katıl oy derdi olmayan çekilişle olanlara yoksa insan daha çok bunalıp tam soğuyor

Yap yap yap hala bişi cıktıgı yok

Şansın ne zaman döneceği belli olmaz bazen bir kapanıyor tam kapanıyor ama açıldığı zamanda güzel açılıyor

cnm ben zaten hep oyle yapiyorum otekiler sIkIyo insani en iyisi cekilis insani yormuyo cikarsa cikar cikmazsa cikmaz yani

Beğen paylaşlardada sorunsuz olanlar var ama ben en çok blogları seviyorum kazanınca maillede dönüyorlar sonuç açıklandımı derdi yok

Ben fazla bunaldım bir ara ondan çok nadir katılıyordum şimdi yeni hediyeler heves oldu tekrar ama kendimi sıkmamak adına sadece şans denemelik yapıyorum şu çekiliş hakkı verenlerden bile bir iki tane olacak şekilde yapıp bırakıyorum kısmette varsa 1000 çekiliş hakkıyla da 1 çekiliş hakkıylada olsa çıkacak mantığındayım

Bende eskıısı gbi katlmıyorum bse cktıgı yk erkek ark kızıo hatta bunlarlamı ugrasıyosun neyms ben alırım sana dıyor :)) ufak tefek seylere katılmıyorum hıc artık

kızlar ne demek istediğnizı inanın anlayamadım.benimle dalgami geçip gülüyorsunuz yoksa!isterseniz artık girmem bende bu forma..

Ay canım yok ben dalga geçmiyorum gerçekten sevdim ben seni.Dediğim gibi nevi şahsına münhasır bir insansın sen.Girmemek olur mu canım ya! İşin şakası o. Kızma takılıyoruz biz sana. Renk katıyorsun sen buraya. Latife yapıyoruz biz.

Ay ben bunu baştan hiç anlamadım kafama göre işaretledim gönderdim. Meğerse seçimin arkadaşa soruluyormuş. Şimdi de unuttum ayol ne yaptığımı.Her gün değiştirsek oluyor mu ki? Hiç anlamadım ben bu yarışmayı. Hepimiz aynı sırayla seçelim bence. Nolcak ki? Nasıl olsa seçim aynı olsa da bir şey değişmez.Mesela
Lahmacun-misafirlerin bayıldığı
Tepsi böreği-zaman kurtarıcı
mini börek-çayımın yanına
mantı-benim süperim
Nasıl bu sıralama ile yapalım herkes bilsin.Farklı bir sıralama olmasın.Herkes bunu yapsın.

günaydın bol hediyeli günler

chemcat canım çok geçmişolsun

Sağol canım.Vitamin ve ilaç dopingi ile çok şükür geçirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…