Detanın cevabı B
Arkadaşın özel güçleri var hayranlıkla izliyorum
Ayrıca paylaşımların için sana da özel olarak teşekkür ediyorum bir sürü kampanya buluyorsun bizlere
Canım daha çok paylaşmak istiyorum ama oğlum gündüz durmuyor.Bir de taşınma işimiz var.Ayrıca bir de nezle ve farenjit oldum bu sıcakta.Artı bir de ramazan. Anlayacağın cozutuk bir haldeyim.Vallahi necii çok sevdim ben ya! Beni çok güldürüyor.
Oyy oyyy ne cok yazismissiniz yetisemiyorum...
Kizim diş cikardi ama atesi 38 den asagi zoriniyor..nobetteyimmm .
Sabah erken kalktim uykum var...daha sahur icin birsyler hazirlicam..biyandanda yarismalara giriommm ..iftar davetlerinden eve gec gelioz utu temizlik camasir var...
Oyyyy Allahimmmm bana bi ipad iphone tablet hatta araba ver yüzüm gülsün
Dip not..
Neci necisin bilmiormda her yazdiginda guluorum nedensee artik
Canım geçmiş olsun.Neyse ki benim olanın ateşi yok.Ama huysuzluk had safhada.Siniri geçmezse kendini dövüyor. Çok gülüyorum. Acayip sinirli.Bu yaşta bu kadar sinir büyüyünce bunun önünde durulmaz.Güç yetmiyor valla. İnşallah sana da çıksın istediklerin.Burası uğurlu kim ne isterse er ya da geç kavuşuyor.Kızın da bir an önce çıkartır inşallah dişlerini.
Yarışmamız devam ediyor, işte günün sorusu!
"Şefimiz meyhane pilavı yaparken, Knorr bulyonu hangi malzemeden sonra ekliyor?"
Videoyu izleyip doğru cevabı Facebook üzerinden özel mesaj olarak bize ileten 25, 50 ve 75. üyelerimiz Knorr ürünleriyle dolu bir hediye sepeti kazanacak! Menüye buradan ulaşabilirsiniz: http://......./15JDiPJ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?