Günaydınnnnnnnnn. Bugün çoook mutluyum ablamın kızı Bornova Anadolu Lisesi'ni kazandı İzmirli olanlar bilirler çok iyi bir okul. Akşam 12 olsunda bakayım diye çatladım resmen. Ablam eşinden ayrıldı şimdi başkasıyla evli.O yüzden yeğenime hiç kıyamam. Benim kardeşim gibi.Bu arada ablamın ilk soyadı Buluttu şimdi de benim Bulut ne biçim bir tesadüf dimi ya
kızlar bana e-bebek kodu lazım...elinde olan yada nerden bulacağımı söyleyen varsa sevinirim..bu kupon sitelerinde bişey bulamıyorum.. yani alt limitli 400tl ye kadar olur..bebelerin oto koltuklarını değiştiricez
doğum hediyesi olmuş
EKOM TANITIM, sürat kargo ile maggi leri dağıtıyormuş bilgilerinize :) ama benim paketi başkası aldı o da ayrı mesele
tebrik ederim..bu arada smart dediğin hangi yarışma kızlar.ben katılmadım sanırım ilk kez duyuyorum da..
tebrik ederim..bu arada smart dediğin hangi yarışma kızlar.ben katılmadım sanırım ilk kez duyuyorum da..
canım kazandıktan kaç gün sonra gönderdiler.bende dün kazandım maggiden,sizin gibi başkasına gitmesin kargom.sürat kargoyu arıcam.bugün yollarlarmı acaba
geçen hafta kazandım ben canım.. ilk 3 hafta gönderiliyor sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?