- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
hürriyet aile kazananlar
https://www.facebook.com/hurriyetaile/posts/634123049945565
kazandım sonunda nihayet mutfak tartısı
peki çok teşekkür ederim :)
benden de tesekkürler :)
bu millet fesat ve kıskanç oldunda bişeye ulaşamıyor bunu çözdum bugun ne kadar beyinsiz insan varsa çevremde bulunuyo :/ blogdan 2 ay önce parfum kazanmışdım ama aksaklıklardan bugun elime ulaşdı gerzek beyinsizin biride kıskanmışmı ne hepde 1 kişi sizi iyi takip ediyor diyor kazanmayı seviyorum saanane isdedimi takip ederim sende et şikayet edip kıskancana ay çok sinir oldum hırr
bu arada elseve bugün ilk defa katıldım 15 gün içinde gönderilecek yazdı dedimki bi daha deneyeyim ablamın hesabından gene aynısını dedi.Anlatıldığı gibi saniyeler içinde dolmuyor yani
ben aaaa kazandım diye sevindim sonra dur başka hesaptan deneyim dedim bi hesabı kapa ötekini aç adres madres derken 2 dk geçti yani
ben göndereceklerini sanmıyorum.çünkü almak imkansız gibi birşeyken bugün oldu sanki dedim.ama son günü ne zamandı.geleceğini hiç sanmıyorum.bakalım.yeni yarışmalardan haber varmı.omo dan bişey anlamadım.nasıl puan kazanılıyor.
ben daha önce burdan 249 tl lik saç bakım ürünü kazandım ama aras kargo kaybetmiş haberim bile yok.Ben sandım ki daha göndermediler.Sonra şampuan saç kremi falan gönderdiler yerine.1 hafta sonrada aras kargonun kaybettiği ürünüm geldi.Aras bulunca getirmiş.Ben ümitliyim kıytrık bi firma değil çünkü
hatta şampuanların için özür mektubu koymuşlardı halbuki ben kaybettiklerini bile bilmiyordum
volumechocolate dmi
kızlar kısmetse yaklaşık 1 ay sonra kızımı kucagıma alacagım. yaşadığımız yerin havası çok kuru bundan dolayı buhar makinesi almayı düşünüyorum.tavsiyeleriniz neler.yada faydalımı kullanan varmı??
biri sanki e bebek için indirim istemişti.burda var sanırım.
Kampanya Kayıt | ebebek.com
bende kullandım ikizlerim için..klima kullanıyoruz ve havayı kurutuyor çok..iyi bir cihaz alırsan odanın nemini otomatik ayarlayan,durduran kesin işe yarıyor..şeytan kulağına kurşun benim bebelerde hiç hasta olmadılar...kış boyu kullandım hep..benimki bundan canım..memnunun ama tek şikayetim su doldurma kısmı çok zor..
Eki Görüntüle 774072
buhar makinasının fiyatı ne kdar.ve nereden almıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?